Libnet.ro
UNICEF

20:45

O noua tara din Europa, restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stim

Playtech Playtech,
O noua tara din Europa, restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stim

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu 20 august tranzitul persoanelor care calatoresc din Romania, Bulgaria, Croatia sau Macedonia de Nord si care nu depaseste o durata de 12 ore este permis fara prezentarea unui test negativ de coronavirus. O noua tara din Europa, noi restrictii pentru cetatenii romani. Ce trebuie sa cunoastem Sunt . continuă pe Playtech

Business report: Romanii, mangafaua si biletelele ei. La ce se uita bancherii atunci cand evalueaza un plan de business? Restrictii in Mykonos si in regiunea Halkidiki. Sute de mii de clienti ai bancilor, afectati de caderi ale sistemelor de carduri

La ce se uita bancherii atunci cand evalueaza un plan de business? * Noi restrictii pentru romani in Mykonos si in regiunea Halkidiki * Motiunea de cenzura duce incertitudinea politica la un nou nivel * Romanii, mangafaua si biletelele ei * FAN Courier: Am cheltuit sute de mii de euro pe masurile de siguranta impotriva COVID-19 * Statul va avea reprezentanti in conducerea Blue Air, care nu va putea instraina aeronave si nu va acorda dividende pana la rambursarea creditului garantat de Guvern * Sute de mii de clienti ai bancilor, afectati de caderi ale sistemelor de carduri, internet sau mobile banking. 12 incidente mari in 7 luni * Danca: Guvernul a aprobat normele de aplicare ale programului Prima Casa * Ce aduce bun si ce aduce rau munca de acasa * Citu: Alocatiile vor fi dublate, asta este promisiunea pe care o fac * Patronii din turism acuza Guvernul Orban ca a distrus HoReCa: Criza cu care se confrunta acest sector este fara precedent * OUG pentru documentul indispensabil absorbtiei de bani europeni: Planul National de Redresare si Rezilienta.

Strigat de disperare al pacientilor: Euthyrox tot nu se gaseste, traim o criza fara sfarsit. Suntem singura tara care are probleme cu acest medicament

Euthyrox, un medicament vital pentru 500 de mii de pacienti romani cu afectiuni tiroidiene, care costa doar 10 lei cutia, este in continuare de negasit in farmaciile din Romania, la 7 luni de la izbucnirea crizei, afirma Rozalina Lapadatu, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune: Traim o criza fara de sfarsit. Sa va mai spun ca suntem singura tara din Europa care are probleme cu acest medicament?7 luni fara Euthyrox, cel mai cautat medicament din Romania. Cosmarul celor 500 de mii de pacienti ignorati de Ministerul Sanatatii.

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Se dau bani pentru romani. Cum poti lua pana la 7.000 de euro, pana in iunie 2021

Crescatorii romani de vaci vor putea primi subventii finantate de Comisia Europeana, prin FEADR, in valoare de pana la 7. 000 de euro. Masura a fost gandita pentru ca fermierii sa-si poata rezolva problemele legate de numerar, urmare a efectelor pandemiei de COVID-19. Se dau multi bani pentru romani. Cum poti incasa pana la 7. 000 de .

Taxe mai mari pentru romani. Klaus Iohannis a semnat legea

Pentru prima data, in 2019, un grup de deputati PNL propuneau un amendament legislativ, sub denumirea de Proiect de Lege privind completarea Legii 4482006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, dezbatut de-abia anul acesta si aprobat in Parlamentul Romaniei. Astazi Klaus Iohannis a promulgat aceasta modificare adusa acestei legi. Conditionarea angajarii persoanelor cu .

Vesti proaste pentru romani! Aceste produse se scumpesc major! Cat platim in plus pentru acestea

Veste proasta pentru romani! Produsele lactate se vor scumpi cu pana la 10 procente in perioada urmatoare din cauza costurilor mai mari pe care le au materiile prime. in schimb preturile pentru carnea de porc si carnea de pui vor scadea cu aproximativ 2 procente.

MAE, recomandare pentru romani. Ce se intampla cu deplasarile in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda romanilor sa analizeze bine oportunitatea deplasarilor in strainatate, in contextul pandemiei de coronavirus. Ce recomanda Ministerul Afacerilor Externe in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum si al masurilor adoptate de autoritatile romane pentru limitarea raspandirii infectiei cu virusul SARS-CoV-2, Ministerul Afacerilor Externe adreseaza cetatenilor romani rugamintea de .

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

Ilie Nastase, cadou din alta lume pentru sotie. A spart un sfert de milion de euro

Ilie Nastase si-a aratat aprecierea fata de sotia sa cu un cadou de lux. Fostul tenismen i-a daruit tinerei sale sotii, de ziua ei, o masina in valoare de nu mai putin de 240. 000 de euro. Frumoasa bruneta s-a ales cu ultimul model de Bentley. Ilie Nastase, cadou deosebit pentru sotie. A spart un sfert .

O noua tara, victorioasa in lupta cu coronavirus: ce ar avea de invatat romanii

In timp ce numarul cazurilor noi de coronavirus din Romania continua atinga praguri alarmante de cateva saptamani, mai multe tari europene au iesit victorioase in fata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )