Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Cteva sute de persoane au protestat si joi seara n Piata Victoriei din Capitala. Blocam Codurile Penalilor!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cteva sute de persoane au protestat si joi seara n Piata Victoriei din Capitala. Blocam Codurile Penalilor!

Cateva sute de persoane au protestat si joi seara in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor aduse Codului Penal in Parlament. Manifestantii, al caror numar a fost in momentele de varf de peste 600 - conform Agerpres - au avut pancarte cu mesaje ca: Demisia Guvernului si Parlamentului. Anticipate, Sa va fie rusine!, in democratie hotii stau la puscarie!, Fara penali in functii publice, O caut pe Elodia justitiei, PSD+ALDE=hotii. continuă pe Hotnews

VIDEO Aproximativ 700 de persoane au protestat n Piata Victoriei fata de modificarile Codului Penal

Aproximativ 700 de persoane au protestat, marti seara, in Piata Victoriei dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificarea Codului Penal. Lumea s-a adunat in fata Guvernului in urma unui apel facut pe Facebook, pe pagina Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, de comunitatea Coruptia Ucide. Protetatarii l-au comemorat in fata Guvernului si pe Calin Farcas, tanarul care a murit dupa ce a asteptat timp de doi ani un transplant pulmonar.

VIDEO Cteva zeci de persoane n Piata Victoriei, la protestul anuntat de comunitatea Coruptia Ucide

Cateva zeci de persoane s-au adunat marti seara in Piata Victoriei, la protestul Oprim codul penalilor! Stop, penalilor anuntat de comunitatea Facebook Coruptia Ucide pentru ora 19,00, dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificarea Codului Penal.

VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei - Blocam Codurile Penalilor!: Cteva sute de persoane manifesteaza. Se scandeaza Hotii! si Nu scapati! UPDATE

Cateva sute de persoane protesteaza joi seara in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor aduse Codului Penal in Parlament, circulatia fiind blocata pe breteaua care face legatura intre bulevardul Kiseleff si bulevardul Nicolae Titulescu. ------------------------UPDATE 21:37 Aproximativ 300 de oameni protesteaza la aceasta ora. Ei continua sa scandeze PSD - ciuma rosieUPDATE 21:29 Manifestantii s-au mai rarit. in Piata se circula normalUPDATE 21:14 Manifestantii scandeaza Hotii, hotii!, Nu scapati! si PSD - ciuma rosieUPDATE 21:05 A existat si un mic moment tensionat. Un barbat venit la protest cu sotia si copilul a fost oprit si legitimat de jandarmi. Seful dispozitivului sustine ca barbatul ar fi fost filmat agresand un jandarmUPDATE 18:55 Noi imbulzeli intre protestatari, care incearca sa blocheze o trecere de pietoni, si jandarmi.

LIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei, joi seara: Ne vedem in strada! Noi incidente intre protestatari si jandarmi

Comunitatea Facebook Coruptia Ucide anunta un nou protest in aceasta seara, in Piata Victoriei din Capitala, impotriva modificarilor aduse de PSD-ALDE Codului Penal si adoptate de Parlament. Protestatarii au incercat sa blocheze circulatia pe Bulevardul Mihalache.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )