Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Cum arata Cascada Bigar dupa ploile torentiale din ultimele zile. Locul este de nerecunoscut

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata Cascada Bigar dupa ploile torentiale din ultimele zile. Locul este de nerecunoscut

Ploile torentiale cazute in ultima saptamana in zona de vest a tarii au afectat si Cascada Bigar, unde debitul apei a crescut facand locul sa fie de nerecunoscut. continuă pe Adevărul

Marcel Vela, dupa ploile torentiale care au afectat mai multe judete: Riscam sa avem victime, dar am reusit sa le salvam

Marcel Vela, ministrul de Interne, se afla in judetul Caras-Severin pentru a evalua pagubele provocate de ploile torentiale din ultimele zile. Vela a spus ca autoritatile au avut in plan, joi seara, evacuarea a 500 de persoane din cauza inundatiilor.

FOTO Dezastru dupa ploile torentiale. in cartierul Bora au aparut cratere

Ploile torentiale din ultimele zile au facut prapad in Baragan. Orasul Slobozia a fost inundat, pentru ca reteaua de canalizare nu a putut face fata suvoaielor. Meteorologii spun ca aici doar in zilele de 13,14 si 15 iunie a plouat de 3 ori mai mult decat media multianuala a lunii iunie. S-au inregistrat 189,9lmp. in cartierul Bora au aparut cratere de la puhoiul de apa.

VIDEO Superba cascada Bigar din Caras-Severin, in pericol din cauza viiturilor

Cascada Bigar din judetul Caras-Severin, desemnata de revista The World Geography drept cea mai frumoasa cascada din lume, este in pericol din cauza viiturilor, intrucat muschiul mereu verde care o acopera ar putea fi distrus de apele involburate.

Ploile torentiale si vijeliile au facut prapad in tara. Un drum national a fost rupt de viitura

Ploi puternice si viituri in tara. Mai multe drumuri au fost afectate de ploile torentiale din ultimele ore.

Echipele RAJA, pregatite sa intervina in situatii de urgenta provocate de ploile torentiale

Avand in vedere atentionarile meteorologice de instabilitate atmosferica temporar accentuata, cu frecvente descarcari electrice, averse torentiale, grindina si vijelii, cantitatile de apa putand depasi 20-25 lmp si pe arii restranse 40-50 lmp, Comandamentul pentru Situatii de Urgenta al RAJA Constanta ramane activ pana joi, 18 iunie 2020, ora 20.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )