Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marcel Vela, dupa ploile torentiale care au afectat mai multe judete: Riscam sa avem victime, dar am reusit sa le salvam

Antena3 Antena3,
Marcel Vela, dupa ploile torentiale care au afectat mai multe judete: Riscam sa avem victime, dar am reusit sa le salvam

Marcel Vela, ministrul de Interne, se afla in judetul Caras-Severin pentru a evalua pagubele provocate de ploile torentiale din ultimele zile. Vela a spus ca autoritatile au avut in plan, joi seara, evacuarea a 500 de persoane din cauza inundatiilor. continuă pe Antena3

FOTO Dezastru dupa ploile torentiale. in cartierul Bora au aparut cratere

Ploile torentiale din ultimele zile au facut prapad in Baragan. Orasul Slobozia a fost inundat, pentru ca reteaua de canalizare nu a putut face fata suvoaielor. Meteorologii spun ca aici doar in zilele de 13,14 si 15 iunie a plouat de 3 ori mai mult decat media multianuala a lunii iunie. S-au inregistrat 189,9lmp. in cartierul Bora au aparut cratere de la puhoiul de apa.

Ploile torentiale si vijeliile au facut prapad in tara. Un drum national a fost rupt de viitura

Ploi puternice si viituri in tara. Mai multe drumuri au fost afectate de ploile torentiale din ultimele ore.

Marcel Vela, mobilizare totala si operatiuni de salvare pe cod rosu: Evacuam 500 de persoane

Marcel Vela a anuntat mobilizarea totala in zonele afectate de cod rosu, dupa ce Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, o avertizare de inundatii si depasiri ale Cotelor de Aparare, valabila pana vineri dimineata pe rauri din judetele Timis, Caras Severin, Hunedoara si Arad.

MARCEL VELA : Intervenim in zece judete inundate

Autoritatile intervin in zece judete inundate, a anuntat ministrul de Interne Marcel Vela, precizand ca prioritatea o reprezinta salvarea vietilor omenesti si limitarea pagubelor materiale, potrivit News. ro.

Cum se simte Marcel Pavel dupa ce a luat coronavirus. Ce artisti au mai luat virusul.

Showbiz-ul autohton a fost zguduit ieri de vestea ca Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Iata cum se simte artistul acum, dar si ce alti colegi de breasla au mai contactat virusul.

Echipele RAJA, pregatite sa intervina in situatii de urgenta provocate de ploile torentiale

Avand in vedere atentionarile meteorologice de instabilitate atmosferica temporar accentuata, cu frecvente descarcari electrice, averse torentiale, grindina si vijelii, cantitatile de apa putand depasi 20-25 lmp si pe arii restranse 40-50 lmp, Comandamentul pentru Situatii de Urgenta al RAJA Constanta ramane activ pana joi, 18 iunie 2020, ora 20.

Ce se intampla acasa la Marcel Pavel, dupa ce a fost confirmat cu Covid 19. Medicii au luat masuri urgente (GALERIE FOTO)

Dupa ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, toti membrii familiei sale au fost testati pentru noul coronavirus. in urma aplicarii testelor si sotia celebrului cantares a fost depistata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )