Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Cum arata fabrica Supermia Solina dupa devastatorul incendiu de smbata dimineata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum arata fabrica Supermia Solina dupa devastatorul incendiu de smbata dimineata

Un munte de table contorsionate, prabusite peste utilaje carbonizate si o intreaga afacere distrusa, reprezinta tabloul dezolant al incendiului care a transformat in cenusa una dintre cele mai cunoscute fabrici din Alba Iulia, scrie Alba24. ro, publicatia prezentand si o vedere aeriana a dezastrului provocat de incendiu. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum arata fabrica Supremia Solina dupa devastatorul incendiu de smbata dimineata

Un munte de table contorsionate, prabusite peste utilaje carbonizate si o intreaga afacere distrusa, reprezinta tabloul dezolant al incendiului care a transformat in cenusa una dintre cele mai cunoscute fabrici din Alba Iulia, scrie Alba24. ro, publicatia prezentand si o vedere aeriana a dezastrului provocat de incendiu.

Cum arata fabrica din Alba Iulia, dupa incendiul devastator. Sute de oameni si-au pierdut locul de munca - FOTO

Fabrica de condimente de langa Alba Iulia distrusa sambata de un incendiu, care s-a manifestat generalizat pe o suprafata de peste 10. 000 de metri patrati, a fost verificata ultima data de catre.

VIDEO Juventus, eliminata din Cupa Italiei dupa o nfrngere categorica (3-0) pe terenul Atalantei

Juventus a parasit surprinzator Cupa Italiei in faza sferturilor, dupa ce a pierdut la scor de neprezentare, 3-0, partida cu Atalanta, din deplasare. Golurile au fost marcate de Castagne 37 si Zapata 39, 86.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )