Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Juventus, eliminata din Cupa Italiei dupa o nfrngere categorica (3-0) pe terenul Atalantei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Juventus, eliminata din Cupa Italiei dupa o nfrngere categorica (3-0) pe terenul Atalantei

Juventus a parasit surprinzator Cupa Italiei in faza sferturilor, dupa ce a pierdut la scor de neprezentare, 3-0, partida cu Atalanta, din deplasare. Golurile au fost marcate de Castagne 37 si Zapata 39, 86. continuă pe Hotnews

Juventus eliminata rusinos in sferturile Cupei Italiei

Juventus Torino a parasit Cupa Italiei in faza sferturilor de finala dupa 0-3 in deplasare cu Atalanta.

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Prima victorie dupa patru luni pentru Jelena Ostapenko (6-1, 0-6, 6-0 cu Kristina Mladenovic)

Jelena Ostapenko 22 WTA), campioana la Roland Garros in 2017, a obtinut prima victorie dupa o seceta de patru luni, dupa ce a trecut in primul tur al turneului de la Sankt Petersburg de Kristina Mladenovic 44 WTA), scor 6-1, 0-6, 6-0. Partida dintre cele doua a fost una bizara si a durat o ora si 22 de minute.

FOTO VIDEO Vortexul polar din Statele Unite: Cel putin opt persoane au murit din cauza zapezii si temperaturii scazute

Cel putin opt persoane au murit din cauze legate de vantul polar care a adus in SUA temperaturi de minus 30 de grade Celsius in Chicago - mai frig decat in unele parti din Antarctica - si minus 27 grade Celsius in Dakota de Nord. Mii de zboruri au fost anulate, scolile inchise, iar posta din Chicago isi suspenda livrarile, relateaza BBC si The Guardian.

Se cere RETRAGEREA jandarmilor romani din misiunile internationale, dupa violentele de la PROTESTUL din 10 august

Organizatia Natiunilor Unite ONU) investigheaza violentele Jandarmeriei din 10. ONU da curs, astfel, petitiei comunitatii Declic, prin care peste 80 000 de persoane au cerut Natiunilor Unite investigarea.

ALERTA: Cadavrul unui ROMAN din Italia descoperit dupa 10 zile! (FOTO)

Veste ingrijoratoare din Italia! Cadavrul unui barbat roman, in varsta de 58 de ani, a fost descoperit la o periferie a orasului Reggio Calabria, in sudul tarii. Conform anchetatorilor, cauzele decesului nu su.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )