Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Cum arata Mos Craciun pentru un copil: ia bani de la banca, nu intrzie niciodata si o iubeste pe Craciunita

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum arata Mos Craciun pentru un copil: ia bani de la banca, nu intrzie niciodata si o iubeste pe Craciunita

Mos Craciun din ziua de astazi pare un pic diferit de cel din vremurile trecute. intr-un interviu pentru Hotnews, copiii spun ca Mosul merge la coafor, se antreneaza la sala si cumpara cadouri cu bani de la banca. in plus, cei mici sunt convinsi ca Mos Craciun traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Craciunita. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum arata Mos Craciun pentru un copil: ia bani de la banca, nu intrzie niciodata si se iubeste cu Craciunita

Mos Craciun din ziua de astazi pare un pic diferit de cel din vremurile trecute. intr-un interviu pentru Hotnews, copiii spun ca Mosul merge la coafor, se antreneaza la sala si cumpara cadouri cu bani de la banca. in plus, cei mici sunt convinsi ca Mos Craciun traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Craciunita.

VIDEO Cum arata Mos Craciun pentru un copil: are multi bani la banca, nu intrzie niciodata si se iubeste cu Craciunita

Mos Craciun din ziua de astazi nu este foarte diferit de cel din vremurile trecute. Totusi, copiii cred despre el ca merge la coafor, se antreneaza la sala si cumpara cadouri cu bani de la banca. in plus, Mosul traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Craciunita.

VIDEO Reactia uluitoare a unui copil sarman la vederea lui Mos Craciun

Cadourile stranse de Asociatia Culturala Club 99 in urma unei campanii umanitare au ajuns la peste 120 de copii din mai multe localitati. O mama cu multi copii, din Buzau, se numara pentru al cincilea an consecutiv printre beneficiarii campaniei de sarbatori. Un clip postat de organizatorii actiunii caritabile surprinde, sugestiv, explozia de entuziasm a unuia dintre copii in momentul sosirii lui Mos Craciun.

SANTA OBAMA: Uite ce a facut fostul presedinte al SUA costumat in Mos Craciun! (VIDEO)

Copiii internati intr-un spital american au avut surpriza de a fi vizitati de un altfel de Mos Craciun. insusi fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a venit cu un sac de cadouri pentru pacienti. in.

VIDEO Copiii dintr-un spital american, vizitati de Mos Craciun Obama. Fostul presedinte a mpartit cadouri micilor pacienti

Copiii internati intr-un spital american au avut surpriza de a fi vizitati de un altfel de Mos Craciun. Fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a venit cu un sac de cadouri pentru pacienti.

VIDEO Mos Craciun, prezent in mijlocul copiilor jandarmilor damboviteni

Copiii jandarmilor damboviteni au primit cadouri din partea lui Mos Craciun, chiar la unitatea situata pe Bulevardul Carol I. Sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Mircea cel Batran Dambovita este vizitat in fiecare an de mosul simpatic, iar cei mici nu au scapat ocazia de a spune o poezie. Rasplata, bineinteles, nu a lipsit.

VIDEO Mos Craciun si-a facut aparitia cu caleasca la Racari

Si in acest an copiii din Racari au fost vizitati de Mos Craciun. Simpaticul batranel si-a facut aparitia cu o caleasca, marti, 18 decembrie. Alaturi i-au stat Craciunitele si spiridusii.

in asteptarea lui Mos Craciun - Spectacol pentru prichindei la Centrul European Cultural si de Tineret pentru U.N.E.S.C.O. Nicolae Balcescu (VIDEO)

Cei mici alaturi de cei mari au asteaptat nerabdatori venirea Mosului in cadrul unei petreceri de Mos Craciun gazduita de Centrul European Cultural si de Tineret pentru U. Nicolae Balcescu. Cei pr.

Conspiratii. Cine e de fapt Mos Craciun

Alexandru Ganci a vorbit la emisiunea Conspiratii, despre cine e de fapt Mos Craciun. Mos Craciun este zeul cerului si al timpului in acelasi timp. Este primul stramos al celor din spatiul acesta.

incarcat cu daruri, Mos Craciun a venit cu senilata la copiii pompierilor

Mos Craciun a venit la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Calarasi cu senilata. incarcat cu daruri, batranelul darnic si bun a coborat in mijlocul copiilor care l-au asteptat nerabdatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )