Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Cum arata spectaculosul nod rutier din Romania care face legatura intre autostrazile A10, A3 si DN1

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata spectaculosul nod rutier din Romania care face legatura intre autostrazile A10, A3 si DN1

Nodul rutier de la Turda, ce va face legatura intre autostrazile A10 si A3, precum si cu DN1, este considerat cel mai complex din Romania. continuă pe Adevărul

Cum arata cel mai spectaculos NOD RUTIER din Romania: Vom avea conexiune directa (VIDEO)

Dupa indelungi tergiversari si blocaje birocratice, plantatia de Paulownia din nodul Turda este istorie. Cel mai spectaculos nod rutier din Romania, parte a lotului 4 al Autostrazii A10 Sebes-Turda.

VIDEO Cum arata cel mai spectaculos nod rutier din Romania care face legatura intre autostrazile A10, A3 si DN1

Nodul rutier de la Turda, ce va face legatura intre autostrazile A10 si A3, precum si cu DN1, este considerat cel mai complex si mai spectaculos din Romania.

Exportul de produse si servicii IT din Romania va creste la 77% din totalul pietei IT, iar consumul in piata locala este in scadere

Exportul de produse si servicii generat de industria de IT din Romania va atinge 77% din totalul pietei de IT in 2017, o majorare fata de ponderea de 69% din 2015, potrivit studiului Software and IT Services in Romania lansat de Asociatia patronala a industriei de soft si servicii ANIS). Consumul de produse si servicii in piata locala este insa in scadere de la 31% in 2015 la 23% in 2017, potrivit unui comunicat trimis Redactiei de expertul in tendinte si tehnologii emergente, Constantin Magdalina.

Schimbarile politice, legislative si fiscale din Romania creeaza instabilitate

Schimbarile politice, legislative si fiscale din Romania creeaza instabilitate, potrivit directorului executiv al Vodafone Romania, Ravinder Takkar, care isi incheie mandatul zilele acestea.

O rroma din Romania ar putea ajunge senator in Franta

Anina Ciuciu, o tanara rroma de 27 de ani, din Romania, care a ajuns clandestin in Franta, ar putea fi viitorul senator de Seine-Saint-Denis, scrie le Journal du Dimanche, potrivit.

Universitatea Bucuresti lanseaza primul program de masterat din Romania destinat practicienilor in management, politica si guvernare, dupa modelul unor universitati precum Oxford si Yale

Universitatea din Bucuresti lanseaza, incepand cu anul universitar 2017-2018, primul program de masterat din Romania in Filosofie, Politica si Economie PPE). Programul este derulat de Facultatea de Filosofie in parteneriat cu Facultatea de Administratie si Afaceri si se desfasoara in limba engleza, informeaza purtatorul de cuvant al Universitatii Bucuresti, Mirabela Amarandei, intr-un comunicat de presa. Programul preia curriculumul utilizat de universitati precum Oxford, Yale si Princeton.

NBG este aproape de vanzarea operatiunilor din Romania, Serbia si Cipru

National Bank of Greece NBG), a doua mare banca din Grecia, este aproape de vanzarea activelor din Romania, Serbia si Cipru, pentru a finaliza planul de restructurare convenit cu autoritatile europene, a declarat marti directorul general al.

Una dintre cele mai cunoscute trupe din Romania s-a destramat. Ce s-a intamplat. Anunt public ca-l voi da in judecata!

Grupul Compact s-a spart, scrie presa din Romania. Solistul Paul Ciuci a dat un comunicat sec pe facebook: Dupa o colaborare indelungata a venit vremea ca fiecare sa-si urmeze drumul ales. Trupa Co.

Dana Girbovan, presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania: Faptul ca s-a permis ca DNA sa se identifice cu persoane a vulnerabilizat institutia

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, sustine ca identificarea DNA cu persoane a vulnerabilizat institutia, lupta anticoruptie si statul de.

Coalitia pentru Economie Circulara din Romania contesta OUG 48/2017 referitoare la taxarea deseurilor

Pe lista de prioritati a noului Guvern, se afla si mediul, insa nu si masurile pe care cetatenii le asteptau pentru protejarea acestuia, potrivit Coalitiei pentru Economia Circulara din Romania. Ordonanta de Urgenta 48 /2017, emisa vineri de Guvern, fara consultare publica si intrand in vigoare imediat, care modifica si completeaza OUG 196/2005 vizand Fondul pentru Mediu, suspenda pana la 1 ianuarie 2019 aplicarea taxarii la groapa a deseurilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )