Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Cum le poate ajuta Google Glass pe persoanele care sufera de autism

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum le poate ajuta Google Glass pe persoanele care sufera de autism

Un tanar pasionat de programare din California a dezvoltat, accidental, o aplicatie pentru ochelarii inteligenti de la Google care i-ar putea ajuta pe cei care sufera de autism sa identifice expresiile faciale, potrivit Huffington Post. continuă pe Adevărul

VIDEO Un nou joc pentru Google Glass te transforma in vanator de extraterestri

Un dezvoltator independent din SUA lucreaza un joc pentru ochelarii inteligenti creati de Google. Acesta isi numeste produsul o combinatie a titlurilor Space Invaders si Missile Command, potrivit Slash Gear.

Utilizatorii Google Glass ar putea vizualiza cotatiile de pe Wall Street

Utilizatorii Google Glass ar putea vizualiza cotatiile bursiere printr-o aplicatie creata de Fidelity Labs, cu riscul ca investitorii iesiti la plimbare pe Wall Street sa intre intr-un stalp, daca vor fi prea ocupati cu verificarea portofoliilor pentru.

Persoanele care infiinteaza ferme de familie vor putea accesa microcredite de la MADR

Persoanele care depun proiecte de investitii pentru infiintarea fermelor de familie in cadrul sesiunii aferente Masurii 121 - Modernizarea exploatatiilor agricole, deschise in perioada 25 iunie - 14 august, vor putea asigura cofinantarea investitiei prin accesarea microcreditelor reglementate prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului OUG) nr. 43 din 15 mai 2013, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )