Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Cum poate fi deblocat cel mai avansat iPhone fara amprenta clasica

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum poate fi deblocat cel mai avansat iPhone fara amprenta clasica

IPhone 5s a ajuns la primii utilizatori, dupa ce au stat ore in sir la coada, iar din Asia vine o veste surprinzatoare. Pe langa faptul ca-ti poti debloca iPhone 5s cu degetul de la picior, poti s-o faci si cu mamelonul. Daca tii neaparat sa-ti alaptezi noul iPhone. continuă pe Adevărul

Cel mai controversat iPhone 5S se vinde cu 1.800 dolari, la doar o zi dupa lansare

Apple a anuntat, sambata, ca stocul iPhone 5S, care a fost pus in vanzare vineri, a fosat epuizat in doar cateva ore. La scrut timp, telefonul a inceput sa se vanda pe diferite site-uri cu preturi de.

Cel mai controversat iPhone 5S se vinde cu 1.800 dolari, la doar o zi dupa lansare

Apple a anuntat, sambata, ca stocul iPhone 5S, care a fost pus in vanzare vineri, a fosat epuizat in doar cateva ore. La scrut timp, telefonul a inceput sa se vanda pe diferite site-uri cu preturi de.

Cel mai popular tweet al unui brand din istorie: ironia Nokia la adresa Apple

Nokia a profitat de lansarea iPhone 5S si iPhone 5C pentru a ironiza Apple cu un tweet si a reusit sa provoace un fenomen in social media. Mesajul finlandezilor este cel mai popular mesaj de brand din istorie.

Cel mai mare regret al sefului Microsoft - Ratarea intrarii pe segmentul telefoanelor mobile acum un deceniu

In 2007, la doar cateva zile de la prezentarea primului iPhone, Steve Ballmer se arata relaxat spunand despre smartphone-ul Apple ca e un aparat nu prea grozav de trmis e-mail-uri. Acum, Ballmer recunoaste ca cel mai mare regret al sau este ca Microsoft nu a intrat pe segmentul telefoanelor mobile la inceputul anilor 2000 cand ar fi fost deschizatoare de drumuri.

Vanzarile Grand Theft Auto V, cel mai scump joc din lume, au depasit un miliard de dolari in primele trei zile de la lansare

Vanzarile celei de-a cincea serii din Grand Theft Auto, cel mai scump joc video realizat vreodata, au depasit un miliar de dolari in doar trei zile de la lansare, a anuntat vineri producatorul sau, Take-Two Interactive Software, citat de AFP.

Vanzarile Grand Theft Auto V, cel mai scump joc din lume, au depasit 800 mil dolari in prima zi de la lansare

Vanzarile celei de-a cincea serii Grand Theft Auto, cel mai scump joc video realizat vreodata, au atins peste 800 de milioane de dolari in prima zi de comercializare, a anuntat miercuri editorul Take-Two Interactive Software, citat de AFP.

[VIDEO] Buffett: FED este cel mai mare fond de hedging din istorie

Miliardarul american Warren Buffett a comparat Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite cu un fond de hedging, datorita abilitatii institutiei de a obtine profit din achizitiile de obligatiuni, in conditiile in care activele acumulate depasesc 3. 000 de.

Badea: caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid

Internetul este locul cel mai manipulat si neinformat din toate cele existente, a concluzionat Mircea Badea, joi, la Antena 3. Caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid,.

Cel mai frumos drum din Romania, lasat de izbeliste.

Bolovani cazuti pe carosabil, podete neterminate, surpate pe alocuri, strangulari ale drumului, asfalt sarit, versanti neconsolidati, santuri de scurgere a apelor si parapeti lipsa, in acest stadiu se gaseste la cinci ani de la inceperea lucrarilor de reparatie Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania 2. 105 metri, Pasul Urdele). Drumul ce traverseaza Muntii Parang a fost realizat in perioada regelui Carol al II-lea si concureaza cu Transfagarasanul la titlul de cel mai frumos drum al .

China demareaza CEL MAI MARE PROIECT AGRICOL DIN LUME

China intentioneaza sa cheltuiesca cateva miliarde de yuani pentru a cumpara teren agricol in Ucraina, in cadrul unui proiect care are toate sansele sa devina cel mai mare proiect agricol peste hotare al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )