Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Cum a reparat Samsung telefonul flexibil, care este prima impresie si ce viitor ar putea avea unul dintre cele mai interesante gadget-uri din 2019

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum a reparat Samsung telefonul flexibil, care este prima impresie si ce viitor ar putea avea unul dintre cele mai interesante gadget-uri din 2019

Samsung a amanat cu cateva luni lansarea telefonului flexibil Galaxy Fold dupa ce mai multi jurnalisti au descoperit probleme la el. Acum, la targul IFA Berlin am putut vedea pentru scurt timp cum arata cel mai scump smartphone din piata, un model cu doua ecrane si un pret de 2. 000 de euro. Pe scurt, ecranul mare este impresionant, in timp ce ecranul mai mic pare oarecum ciudat raportat la cel mare. in articol puteti citi ce schimbari de design a facut Samsung si cum ar putea arata viitorul pentru Galaxy Fold. continuă pe Hotnews

Decizie neasteptata luata de Intact! Care este planul de reorganizare al trustului si ce nou proiect se va lansa

Separare neasteptata in Intact! De asemenea, pe langa aceasta, se pregateste o surpriza pentru fanii trustului. Iata despre ce este vorba si ce arata mesajul intern publicat recent de paginademedia. ro? in ce context vin noile schimbari si proiectul surpriza? Decizie brusca luata de Intact! Separare soc in interiorul grupului Intact! Este vorba despre jurnalele Observator .

Nou atentat la Kabul. Un militar roman a murit. Care este bilantul victimelor

Un militar roman a murit joi, in urma unui nou atentat puternic la Kabul, ce a avut loc langa cartierul general al NATO. Care este bilantul victimelor? Nou atentat la Kabul. Un militar roman a murit O noua explozie puternica s-a produs joi, 5 septembrie, in centrul capitalei afgane Kabul, aproape de cartierul general al .

A anuntat oficial. Vedeta se retrage din televiziunea din Romania. Care este motivul

O vedeta TV indragita de multi romani se retrage din televiziune in aceasta toamna. Din ce motiv paraseste lumea reflectoarelor? Vedeta se retrage din televiziunea din Romania Iscusit, haios, ai fi crezut ca va ramane vesnic pe micile ecrane. Placut de multa lume pentru umorul sau, dar si pentru sfaturile cu care venea in completare .

VIDEO IFA 2019: Samsung lanseaza Samsung Galaxy A90 5G si telefonul pliabil Galaxy Fold 5G

Joi, 5 septembrie, Samsung a anuntat in cadrul IFA 2019 relansarea pentru Samsung Galaxy Fold si lansarea lui Galaxy Fold 5G, plus a liderului seriei A, Samsung A90 5G.

Cand lanseaza Samsung telefonul pliabil: vine fix inainte de iPhone 11

Samsung Galaxy Fold, primul telefon pliabil al companiei, a avut probleme. Dar producatorul sustine ca le-a rezolvat si acum e gata sa-l lanseze oficial. Astfel, chiar inainte de iPhone 11,.

Adio, totul s-a sfarsit, Oana Lis varsa lacrimi de durere: Care este ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa moarte...

In ultima vreme,Viorel Liss-a luptat cu grave probleme de sanatate, cu care organismul sau nu prea mai are putere sa lupte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )