Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nou atentat la Kabul. Un militar roman a murit. Care este bilantul victimelor

Playtech Playtech,
Nou atentat la Kabul. Un militar roman a murit. Care este bilantul victimelor

Un militar roman a murit joi, in urma unui nou atentat puternic la Kabul, ce a avut loc langa cartierul general al NATO. Care este bilantul victimelor? Nou atentat la Kabul. Un militar roman a murit O noua explozie puternica s-a produs joi, 5 septembrie, in centrul capitalei afgane Kabul, aproape de cartierul general al . continuă pe Playtech

Un militar roman a murit in urma noii explozii de la Kabul. Ministerul Apararii: Militarul se afla intr-o misiune de patrulare - UPDATE

Un militar roman a murit in Afganistan, in urma exploziei din Kabul. Ministerul Apararii Nationale a precizat ca militarul roman executa o misiune de patrulare in apropiere de Green Zone. Este cel de al 30-lea militar roman mort in misiune in Afganistan. Atentatul are loc la doar trei zile de la atacul de luni noaptea in care un diplomat roman si-a pierdut viata si altul a fost ranit grav. Militari romani victime in teatrele de operatiuni din Afganistan.

VIDEO inca un mort in Afganistan. Un militar roman, ucis in atentatul sinucigas de azi de la Kabul

Un militar roman a murit la Kabul in urma atacului sinucigas de azi dimineata din cartierul rezidential din capitala Afganistanului. Atentatul are loc la doar trei zile de la atacul in care un diplomat roman si-a pierdut viata si altul a fost ranit grav, tot la Kabul. in acest al doilea atac cel putin 10 oameni si-au pierdut viata.

Militar roman, ucis in explozia de joi dimineata din Kabul. Masina-capcana atacase Ambasada SUA si sediul NATO Vezi VIDEO cu momentul atacului

Un militar roman a murit, joi, in atacul din Kabul, capitala Afganistanului, care a avut loc in apropiere de Ambasada SUA si sediul NATO, spun surse oficiale. MApN a anuntat ca, in timpul tragicului incident,.

VIDEO Imagini cu atentatul sinucigas de la Kabul, in urma caruia un militar roman a fost ucis

Un atac sinucigas a avut loc, joi, in centrul capitalei afgane Kabul, au anuntat oficialii guvernamentali. in urma exploziei care a avut loc in apropiere de sediul NATO si de ambasada SUA, un militar roman a murit.

Militar roman, mort in Afganistan

Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan, in timp ce afla intr-o misiune de patrulare, a declarat, ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, informeaza Agerpres.

Breaking News. Militar roman, mort in Afganistan

Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan, in timp ce afla intr-o misiune de patrulare.

Decizie neasteptata luata de Intact! Care este planul de reorganizare al trustului si ce nou proiect se va lansa

Separare neasteptata in Intact! De asemenea, pe langa aceasta, se pregateste o surpriza pentru fanii trustului. Iata despre ce este vorba si ce arata mesajul intern publicat recent de paginademedia. ro? in ce context vin noile schimbari si proiectul surpriza? Decizie brusca luata de Intact! Separare soc in interiorul grupului Intact! Este vorba despre jurnalele Observator .

Care este adevarata relatie dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, si Smiley. Nu i-as zice nu!

Multa lume ii aduce impreuna, ba chiar ii vede intr-o relatie mai mult decat una profesionala. Care este adevarata legatura dintre Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinti, si Smiley? Care este adevarata relatie dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, si Smiley? Serialul de comedie Las Fierbinti a avut un episod in care Gianina .

Dan Barna: Atentatul de la Kabul demonstreaza ca nu ne mai putem permite deloc momente in care sa lasam garda jos, terorismul si radicalizarea nu tin cont de nicio regula

Liderul USR, Dan Barna, reactioneaza in urma atentatului terorist din Kabul, soldat cu moartea unui diplomat roman si ranirea unul alt angajat al ambasadei tarii noatre in Afganistan. intr-un mesaj pub.

Militar roman, ucis in Afghanistan. Klaus Iohannis, mesaj le transmite condoleante familiei

Klaus Iohannis a transmis condoleante familiei soldatului roman ucis in atentatul de joi din Kabul, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )