Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Dacia incredibil de rara pe care toti romanii ar vrea s-o conduca. Ar trebui sa intre imediat in productie

Playtech Playtech,
VIDEO Dacia incredibil de rara pe care toti romanii ar vrea s-o conduca. Ar trebui sa intre imediat in productie

Pe langa masinile clasice, Dacia a produs si cateva modele de exceptie. Sunt cu atat mai spectaculoase in prezent, cand se gasesc in numar limitat. Dar cu siguranta ar avea succes daca. continuă pe Playtech

Quercetina, substanta pe care toti romanii trebuie sa o consume iarna. Ce este ea, de fapt

Daca doresti sa iti intaresti imunitatea pentru a nu oferi virusilor ocazia de a te afecta, atunci trebuie sa stii ca exista anumite substante care te pot ajuta in aceasta privinta. Pe langa alimente bogate in vitamine si proteine, medicii recomanda consumul de quercetina. Iata ce este ea, de fapt, si cum te poate ajuta .

ANAF a facut cea mai mare schimbare. Toti romanii sunt cu ochii pe el acum

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a lansat ieri, 25 octombrie un nou site. Ministrul Florin Citu anunta inca de de la inceputul acestui an ca site-ul ANAf va fi schimbat. Din nefericire, noul site al ANF nu a suferit schimbari de substanta, ci doar o interfata care se vrea mai prietenoasa pe prima pagina.

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Anuntul Banca Transilvania pentru toti romanii: asta se intampla cand iti iei masina. Mare atentie la detalii

Daca vrei o masina, dar n-ai toti banii, nu-ti ramane decat sa iei in calcul doua optiuni: credit sau leasing. Banca Transilvania clarifica ce se intampla cand alegi oricare dintre.

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )