Libnet.ro
UNICEF

17:15

ANAF a facut cea mai mare schimbare. Toti romanii sunt cu ochii pe el acum

Playtech Playtech,
ANAF a facut cea mai mare schimbare. Toti romanii sunt cu ochii pe el acum

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a lansat ieri, 25 octombrie un nou site. Ministrul Florin Citu anunta inca de de la inceputul acestui an ca site-ul ANAf va fi schimbat. Din nefericire, noul site al ANF nu a suferit schimbari de substanta, ci doar o interfata care se vrea mai prietenoasa pe prima pagina. continuă pe Playtech

Ministerul Sanatatii a primit 570.000 de mii de lei din Fondul de rezerva. Cea mai mare parte din bani merge catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR

Ministerul Sanatatii primeste 570. 000 de mii de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, cea mai mare parte din acesti bani urmand sa mearga catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR.

Gaura de ozon din Antarctica este cea mai mare din ultimii ani

Gaura de ozon de deasupra Antarcticii a atins dimensiunea maxima anuala. Din pacate, este cea mai mare si mai profunda din ultimii ani. Stratul de ozon este esential pentru asigurarea.

O femeie a pus bicarbonat de sodiu langa geam. A avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce a urmat

Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are extrem de multe intrebuintari casnice. Dar pe asta sigur nu o stiai. O femeie a avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce s-a intamplat dupa ce a pus praful minune langa geam. Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu langa geam Folosit de .

Record absolut de infectari in Salaj. Care sunt localitatile cu cea mai mare incidenta

In ultimele 24 de ore, cand Romania a inregistrat 4. 848 de cazuri COVID-19, un nou record absolut, in Salaj a fost inregistrat cel mai mare numar de infectari de la inceputul pandemiei.

De ce spun specialistii ca frunzele uscate sunt un fertilizator grozav. A le da foc este cea mai mare prostie

Specialistii sunt de parere ca una dintre cele mai mari greseli pe care o poate face proprietarul unei gradini este sa arunce frunzele la gunoi sau sa le dea foc. Inginerul agronom Iulian Arhip explica, pentru Adevarul, de ce.

Alegeri SUA 2020 Prezenta la vot ar putea atinge cote record: Cea mai mare din 1908. Peste 50 de milioane de americani au votat deja

Datele furnizate de US Elections Project estimeaza un record de 150 de milioane de voturi, ceea ce ar reprezenta 65% din numarul cetatenilor cu drept de vot. Pana in prezent, peste 50 de milioane de alegatori au votat deja in scrutinul prezidential, cu doar 11 zile de campanie ramase inainte de data de 3 noiembrie, noteaza The Guardian.

Astronautii care au trait cea mai mare parte din pandemie in spatiu au revenit pe Pamant

Un trio de calatori spatiali s-a intors in siguranta pe Pamant astazi, dupa o misiune de sase luni pe Statia Spatiala Internationala ISS). Capsula Soyuz MS-16 care transporta.

Prognoza meteo, azi, 23 octombrie 2020. Cer senin in cea mai mare parte a teritoriului. Unde se vor inregistra cele mai mici temperaturi

Meteorologii anunta vreme frumoasa in prima zi a acestui weekend. Valorile din termometre se mentin ridicate, dar specifice acestei perioade a anului. in depsresiuni se vor inregistra, izolat, temperaturi sub.

Romania devine cea mai mare forta in Europa. Americanii confirma oficial

O veste buna despre Romania a venit recent de la ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania. Adrian Zuckerman a explicat de ce Romania trebuie sa aiba incredere in ce.

Ingredientele banale care iti protejeaza plamanii. Toti romanii pot face asta acasa

Reteta uimitoare este veche de 5. 000 de ani si poate fi utilizata pentru tratarea unui numar mare de boli. De altfel, aceasta metoda miraculoasa a calugarilor tibetani este atat de puternica incat poate fi utilizata o data la cinci ani. Ingredientele banale care iti protejeaza plamanii Astfel, ingredientul principal este usturoiul, datorita proprietatilor sale antiseptice .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )