Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Dancila a primit cadou o sabie de samurai, din partea PSD Arad: Sa taiati la propriu tot ce trebuie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dancila a primit cadou o sabie de samurai, din partea PSD Arad: Sa taiati la propriu tot ce trebuie

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai, iar cadoul o va calauzi in lupta cu barbatii si va taia la propriu si la figurat tot ce trebuie taiat. Dancila a mai primit si o icoana de la Filiala Arad. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila a primit cadou o sabie de samurai si o icoana, din partea PSD Arad: Am vazut cum va iubesc oamenii (VIDEO)

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai,.

Dancila a primit cadou o sabie de samurai din partea PSD Arad: Sa taiati atat la propriu, cat si la figurat tot ce trebuie taiat (VIDEO)

Viorica Dancila a primit cadou de la oganizatia PSD Arad o icoana si. o sabie de samurai. Liderul filialei, Dorel Caprar, a sustinut ca, astfel, Dancila va taia la propriu si la figurat tot ce trebuie t.

Viorica Dancila a primit cadou o sabie de samurai si o icoana facatoare de minuni

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a primit cadou, sambata, o sabie de samurai, din partea filialei .

IN VALOARE DE APROAPE 25 MILIOANE DE EURO: Republica Moldova primeste o noua transa de ajutor financiar din partea UE

Republica Moldova va beneficia de o noua transa de asistenta financiara in valoare de 24,85 milioane de euro din partea Uniunii Europene, ca urmare a deblocarii acestor fonduri miercuri de catre Comisia Europeana.

Dancila a primit o sabie de samurai pentru lupta cu barbatii: Sa taiati tot ce trebuie taiat VIDEO

Viorica Dancila a primitdin partea organizatiei PSD Arad o sabie de samurai care sa o calauzeasca in lupta cu barbatii. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai si va taia la propriu si la figurat tot ce trebuie taiat.

VIDEO Ionut Stroe, ministrul desemnat pentru Tineret si Sport: Sa incepem sa gandim ca americanii: un dolar investit in sport iti economiseste 3 dolari in sananate

Deputatul Marian Ionut Stroe, propus pentru a ocupa functia de ministru al Tineretului si Sportului in Guvernul Orban, a primit, miercuri, aviz favorabil din partea Comisiilor pentru invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Camera Deputatilor si Senat. Decizia a fost luata cu 18 voturi pentru, 5 impotriva si 8 abtinere. La audieri au participat premierul desemnat Ludovic Orban si Raluca Turcan, nominalizata pentru functia de vicepremier.

VIDEO Dancila, asteptata la Timisoara cu pietre de protestatari

Premierul demis, Viorica Dancila, a fost asteptata, vineri, la Consiliul Judetean Timis, de aproxima.

VIDEO Dancila, catre un cetatean: Am auzit ca vreti sa facem o poza? Nu, nu vreau!

Viorica Dancila a mers joi intr-o vizita electorala in comuna Buciumi, judetul Salaj. Aici, premierul demis a intrat in vorba cu un localnic care a acuzat imprumuturile facute de Guvern, moment in care Dancila a inceput sa explice ca gradul de indatorare al tarii a scazut.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )