Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila a primit cadou o sabie de samurai din partea PSD Arad: Sa taiati atat la propriu, cat si la figurat tot ce trebuie taiat (VIDEO)

B1 B1,
Dancila a primit cadou o sabie de samurai din partea PSD Arad: Sa taiati atat la propriu, cat si la figurat tot ce trebuie taiat (VIDEO)

Viorica Dancila a primit cadou de la oganizatia PSD Arad o icoana si. o sabie de samurai. Liderul filialei, Dorel Caprar, a sustinut ca, astfel, Dancila va taia la propriu si la figurat tot ce trebuie t. continuă pe B1

VIDEO Dancila a primit cadou o sabie de samurai, din partea PSD Arad: Sa taiati la propriu tot ce trebuie

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai, iar cadoul o va calauzi in lupta cu barbatii si va taia la propriu si la figurat tot ce trebuie taiat. Dancila a mai primit si o icoana de la Filiala Arad.

Viorica Dancila a primit cadou o sabie de samurai si o icoana, din partea PSD Arad: Am vazut cum va iubesc oamenii (VIDEO)

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai,.

Viorica Dancila a primit cadou o sabie de samurai si o icoana facatoare de minuni

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a primit cadou, sambata, o sabie de samurai, din partea filialei .

IN VALOARE DE APROAPE 25 MILIOANE DE EURO: Republica Moldova primeste o noua transa de ajutor financiar din partea UE

Republica Moldova va beneficia de o noua transa de asistenta financiara in valoare de 24,85 milioane de euro din partea Uniunii Europene, ca urmare a deblocarii acestor fonduri miercuri de catre Comisia Europeana.

Dancila a primit o sabie de samurai pentru lupta cu barbatii: Sa taiati tot ce trebuie taiat VIDEO

Viorica Dancila a primitdin partea organizatiei PSD Arad o sabie de samurai care sa o calauzeasca in lupta cu barbatii. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai si va taia la propriu si la figurat tot ce trebuie taiat.

Ludovic Orban, dupa finalul audierilor din Parlament: PSD a distrus imaginea ministerelor, astfel ca nu mai are nicio legitimitate sa judece propunerile PNL

Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat pentru formarea viitorului Guvern, a afirmat, miercuri seara, dupa a doua runda de audieri, ca ministrii guvernarilor PSD au distrus imaginea ministerelor si s-.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )