Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Demi Lovato, mesaj acid catre Donald Trump in noua sa melodie: Oamenii mor, in timp ce tu castigi atatia bani in mod necinstit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Demi Lovato, mesaj acid catre Donald Trump in noua sa melodie: Oamenii mor, in timp ce tu castigi atatia bani in mod necinstit

Cantareata Demi Lovato i-a transmis un mesaj acid presedintelui american Donald Trump in noua ei melodie, Commander in Chief, marturisind ca de multe ori s-a gandit sa-i transmita o scrisoare. continuă pe Adevărul

Donald Trump, acompaniatde Orchestra Infanteriei la primul sau eveniment de la Casa Alba de dupa boala, numit Protestul pasnic al Legii si Ordinii

Presedintele american Donald Trump a avut sambata primul sau eveniment oficial dupa testul pozitiv la coronavirus si a vorbit unui numar de sute de sustinatori de la balconul Casei Albe. Evenimentul, care a adus cu un mars de campanie, a fost acompaniat de orchestra infanteriei in ceea ce pare a fi un alt exemplu de fortare a limitelor legale si traditionale ale neutralitatii politice de catre Trump, relateaza Washington Post.

Fiul cel mic al lui Donald Trump, bolnav de COVID

Fiul cel mic al lui Donald Trump si al Melaniei, Barron Trump, in varsta de 14 ani, a contractat si el infectia cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Care este motivul pentru care cocktailul de anticorpi primit de Donald Trump nu va fi disponibil la nivel mondial

Cocktailul de anticorpi primit de presedintele Donald Trump, care a fost infecatat cu COVID-19, nu va putea fi disponibil la nivel mondial deoarece este imposibil sa fie produse suficiente doze. Nu vom putea.

Fiul lui Donald Trump, infectat cu virusul din China. Barron are doar 14 ani

Cel mai tanar mostenitor al presedintelui Statelor Unite ale Americii a fost testat pozitiv cu coronavirus. Barron Trump are doar 14 ani si urmeaza tratamentul pentru vindecare de care au parte si parintii sai la momentele acestea. Barron Trump a fost infectat cu coronavirus Fiul cel mai mic al presedintelui Americii a fost testat pozitiv .

Fiul cel mic al lui Donald Trump, depistat cu Covid-19

Fiul cel mic al lui Donald Trump si al Melaniei, Barron Trump, in varsta de 14 ani, a fost confirmat si el cu coronavirus, potrivit AFP. Bineinteles, m-am gandit imediat la fiul nostru, a precizat .

Fiul de 14 ani al lui Donald Trump, Barron, a avut COVID-19

Melania Trump a anuntat pe pagina Casei Albe ca fiul acesteia si al lui Donald Trump, Barron, a avut COVID-19 si ca, intre timp, s-a vindecat.

Dans viral cu Donald Trump! Presedintele SUA a facut spectacol la mitingul sau electoral din Florida

Donald Trump a facut un adevarat spectacol la mitingul sau electoral din Florida. Presedintele Americii s-a dovedit a fi un dansator talentat si s-a miscat pe ritmuri disco, la mitingul intitulat Make America Great Again. Cu o energie debordanta, Trump sustine ca s-a vindecat de SARS-CoV-2 si a dansat pe melodia Y. , a celor de la Village People.

Donald Trump este negativ pentru covid, anunta medicii de la Casa Alba

Donald Trump a fost testat negativ cu covid-19 - cu teste rapide - si nu mai este contagios, a anuntat medicul Casei Albe, la zece zile dupa anuntarea contaminarii presedintelui american in exercitiu cu SARS-CoV-2, relateaza Reuters.

Donald Trump, testat negativ cu covid-19, cu teste rapide. Medicul Casei Albe anunta ca presedintele SUA nu mai e contagios

Presedintele SUA Donald Trump a fost gasit negativ la testele rapide pentru depistarea noului coronavirus si nu mai poate fi considerat contagios, a declarat luni medicul sau de la Casa Alba, la 10 zile dupa ce.

Joseph Biden mentine un avans de 10%-12% in preferintele de vot, in raport cu Donald Trump

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din SUA, mentine un avans de 10%-12% in raport cu presedintele Donald Trump in preferintele de vot, conform celor mai recente sondaje de opinie, difuzate de ABC NewsWashington Post.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )