Libnet.ro
UNICEF

10:01

VIDEO. DESCOPERIRE. Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost gasita in Siria. A fost compusa in urma cu 3.400 de ani

România Liberă România Liberă,
VIDEO. DESCOPERIRE. Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost gasita in Siria. A fost compusa in urma cu 3.400 de ani

Descifrata de specialisti, piesa muzicala atesta ca in urma cu 3. 400 de ani existau teorii muzicale avansate si a unei game de sapte tonuri, anterioare culturii elene. continuă pe România Liberă

VIDEO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, compusa in urma cu 3.400 de ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com, citat de Mediafax.

Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost descoperita in Siria: A fost compusa in urma cu 3.400 ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza MaxiSciences. Descifrata de specialisti,.

AUDIO. Cea mai veche piesa muzicala din lume, descoperita in Siria

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza maxisciences. com. Descifrata de.

Brazilia: Cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale

Autoritatile braziliene au anuntat recent ca vor dispune cea mai ampla operatiune de securitate din istorie pentru finala Cupei Mondiale, programata duminica, relateaza BBC.

VIDEO Cea mai faimoasa bere germana de pe Internet

In timp ce Germania calarea Brazilia in semifinalele Cupei Mondiale, acest clip video a circulat printre fanii nemti pe si nu numai. In el, o bere - cea mai faimoasa bautura germana - striveste o racoritoare caipirinha braziliana.

O turcoaica de 17 ani care masoara 2,13 m inaltime a fost declarata cea mai inalta adolescenta din lume (FOTO)

O adolescenta de 17 ani din Turcia, care masoara 2,13 metri, a fost declarata oficial cea mai inalta fata din lume, informeaza Daily Mail. Rumeysa Gelgi a primit distinctia Guiness World Record in orasul ei.

SIF Muntenia - cea mai mare apreciere din BET-FI

Actiunile SIF Muntenia SIF4) au marcat cea mai mare crestere dintre titlurile incluse in indicele BET-FI, in perioada 8 iunie-8 iulie 2014, subclasand astfel SIF Moldova SIF2), care a ocupat prima pozitie, in ultimele saptamani, potrivit calculelor ziarului BURSA.

Cea mai intalnita fobie a timpului modern afecteaza 66% din oameni

Decizia SUA de a confisca telefoanele si laptopurile descarcate pe aeroporturi a starnit un val de nemultumiri printre pasageri si a readus in discutie cea mai mare fobie a omului modern: frica de a ramane fara telefonul mobil.

Luiz Felipe Scolari, dupa 1-7 cu Germania: Cea mai urata zi din viata mea

Selectionerul nationalei Braziliei, Luiz Felipe Scolari, si-a asumat responsabilitatea infrangerii categorice din semifinalele Cupei Mondiale, 1-7 cu Germania, si a declarat ca a avut parte de cea mai urata.

Scolari: Cea mai proasta zi din viata mea

Antrenorul Luiz Felipe Scolari a descris infrangerea suferita cu 7-1 in fata Braziliei drept cea mai proasta zi din viata sa si si-a asumat intreaga raspundere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )