Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Dezbaterile RL |Criza economica si politicul - cu Matei Paul, BAC Romania.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Dezbaterile RL |Criza economica si politicul - cu Matei Paul, BAC Romania.

In contextul alegerilor parlamentare dar si ale schimbarilor la nivel inalt in cele mai puternice tari din lume, SUA si China, Matei Paun, fondator si managing partner BAC Investment Bank, ne vorbeste despre implicatiile politicului in economie si nu in ultimul rand despre criza. Urmareste live miercuri, intre orele 13. 00, dezbaterea cu Matei Paun. BAC este un grup regional de banci de investitii axat pe servicii de corporate finance finantarea intreprinderilor) si consultanta pentru . continuă pe România Liberă

VIDEO Dezbaterile RL |Criza economica si politicul - cu Matei Paun, BAC Romania.

In contextul alegerilor parlamentare dar si ale schimbarilor la nivel inalt in cele mai puternice tari din lume, SUA si China, Matei Paun, fondator si managing partner BAC Investment Bank, ne vorbeste despre implicatiile politicului in economie si nu in ultimul rand despre criza. Urmareste live miercuri, intre orele 13. 00, dezbaterea cu Matei Paun. BAC este un grup regional de banci de investitii axat pe servicii de corporate finance finantarea intreprinderilor) si consultanta pentru .

Cancelarul german Angela Merkel: Criza economica mai dureaza cel putin cinci ani

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, intr-o intalnire regionala a Partidului Crestin Democrat German, ca actuala criza economica va mai dura cel putin cinci ani, scrie The Telegraph De asemenea,.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )