Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cancelarul german Angela Merkel: Criza economica mai dureaza cel putin cinci ani

B1 B1,
Cancelarul german Angela Merkel: Criza economica mai dureaza cel putin cinci ani

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, intr-o intalnire regionala a Partidului Crestin Democrat German, ca actuala criza economica va mai dura cel putin cinci ani, scrie The Telegraph De asemenea,. continuă pe B1

Angela Merkel: Va fi nevoie de 'cinci ani sau mai mult' pentru a depasi criza euro

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat azi, in timpul unei reuniuni a partidului sau la Sternberg, ca va fi nevoie de cinci ani sau mai mult pentru a depasi criza din zona euro, relateaza AFP, conform surselor de presa.

Angela Merkel: Va fi nevoie de cinci ani sau mai mult pentru a depasi criza euro

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat sambata, in timpul unei reuniuni a partidului sau la Sternberg est), ca va fi nevoie de cinci ani sau mai mult pentru a depasi criza din zona euro, relateaza AFP.

Angela Merkel si Vladimir Putin, intalnire pe 16 noiembrie la Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel vor avea o intrevedere pe 16 noiembrie la Moscova pentru consultari germano-ruse, a anuntat vineri, intr-un comunicat, oficiali de la Kremlin,.

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni la Moscova, in 16 noiembrie

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel se vor intalni pe 16 noiembrie la Moscova pentru consultari germano-ruse, a anuntat azi Kremlinul, intr-un comunicat citat de AFP, relateaza sursele de presa.

Merkel: Germania vrea o solutie in privinta bugetului UE

Cancelarul german Angela Merkel a dat ieri asigurari ca va incerca sa faca totul pentru a se ajunge la o solutie cu privire la bugetul Uniunii Europene pentru 2014-2020, in conditiile in care Londra si-a radicalizat pozitia inaintea summitului crucial din 22-23 noiembrie, relateaza France Presse, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )