Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Dieta minune - Cum poti arata la doar sase luni distanta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dieta minune - Cum poti arata la doar sase luni distanta

Persoanele care se lupta cu kilogramele in plus au incercat de-a lungul timpului, unele cu succes - altele nu prea, tot felul de diete care mai de care mai mediatizate si mai laudate. Instagram, locul unde aproape orice este posibil, propune una de ultima generatie, la care rezultatele sunt mai mult decat vizibile in doar sase luni. continuă pe Hotnews

Alexandru Rafila, adevarul despre harta reinceperii scolii: Arata doar o parte a realitatii

In urma cu o zi, Ministerul Educatiei a publicat harta Romaniei unde sunt redate scenariile in care se incadreaza fiecare localitate in parte, cu privire la inceperea noului an scolar. in urma aparitiei acestui material, milioane de romani s-au aratat nedumeriti in ceea ce priveste situatia COVID-19 in Romania, avand in vedere ca mai multe .

Profesorul Alexandru Rafila, despre harta care a bulversat Romania: Arata doar o parte a realitatii!

Harta care arata cum va incepe scoala in localitatile din tara nu ilustreaza 100% realitatea. Este ceea ce a declarat, in exlusivitate pentru Antena 3, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii. De pilda, o zona din Romania in care focarele de coronavirus sunt grupate si nu raspandite peste tot in acel teritoriu nu impune trecerea de la galben la rosu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )