Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alexandru Rafila, adevarul despre harta reinceperii scolii: Arata doar o parte a realitatii

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, adevarul despre harta reinceperii scolii: Arata doar o parte a realitatii

In urma cu o zi, Ministerul Educatiei a publicat harta Romaniei unde sunt redate scenariile in care se incadreaza fiecare localitate in parte, cu privire la inceperea noului an scolar. in urma aparitiei acestui material, milioane de romani s-au aratat nedumeriti in ceea ce priveste situatia COVID-19 in Romania, avand in vedere ca mai multe . continuă pe Playtech

Dr. Alexandru Rafila explica de ce va creste numarul de teste pozitive odata cu incheierea vacantei

Odata cu incheierea sezonului vacantelor este de asteptat o crestere a procentajului testelor pozitive, pentru ca pe masura ce testele care se fac la solicitare dispar, practic vor ramane doar testele pentru cei care se incadreaza la definitia de caz, atrage atentia profesorul Alexandru Rafila.

Medicul Alexandru Rafila, despre modul in care vor vota persoanele infectate cu COVID-19: Mi se pare cel mai sigur

Alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi, astfel ca autoritatile au inceput sa gandeasca solutii pentru ca toata lumea sa aiba posibilitatea sa voteze, fara a-i fi ingradit acest drept. Una dintre problemele discutate de oficiali este cea a persoanelor infectate cu COVID-19, pentru care este necesar un regim special de votare. Alexandru Rafila, despre .

Alexandru Rafila, despre redeschiderea scolilor: Multe probleme pe care si le pun parintii nu sunt discutate decat marginal. Nu cred ca o sa fie un mare succes de la inceput, dar trebuie sa fim rabdatori

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, si-a exprimat, luni, convingerea ca numarul de infectari zilnice cu coronavirus va creste dupa inceperea noului an scolar. Acesta.

Alexandru Rafila: Scoala trebuie sa inceapa. Stim de aceasta problema de cel putin trei luni, nu cred ca a fost o surpriza pentru nimeni. A fost destul timp sa organizam activitatea

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, luni, ca scoala trebuie sa inceapa, mai ales ca autoritatile au avut suficient timp la dispozitie sa se.

Alexandru Rafila: Circulatia virusului gripal e de 500 de ori mai mica decat in anii trecuti, fapt inexplicabil pentru OMS Cum influenteaza acest lucru strategiile noastre de vaccinare

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca sezonul gripal din emisfera sudica i-a luat prin su.

Neurochirurgul Alexandru Vlad Ciurea, despre cum actioneaza substantele de tip noviciok: Tot organismul se prabuseste

Neurochirurgul Alexandru Vlad Ciurea, a explicat, la Digi24, cum actioneaza substantele neurotoxice din gama noviciok la nivelul organismului. Acesta este sceptic ca opozantul rus Aleksei Navalnii a fost otravit cu noviciok.

EXCLUSIV Simone Tempestini, adevarul despre accidentul de la Iasi. Ce rani are campionul national de raliuri

Simone Tempestini este unul dintre cei mai talentati piloti de raliuri din lume. O spun rezultatele pe care le-a obtinut pana acum, in frunte cu titlul mondial de juniori pe care l-a obtinut in 2016. Cu precizarea ca la raliuri juniorii sunt pana la 30 de ani! Iar Simone Tempestini este roman. O spun actele, .

Adevarul despre Bianca Dragusanu si milionarul turc cu care s-ar fi combinat. Ce au facut cei doi in Turcia, impreuna

Despartirea Biancai Dragusanu de Alex Bodi, numita de blondina definitiva de aceasta data, a uimit pe toata lumea, dar nu pentru ca s-ar fi produs, caci separare a mai fost, ci pentru ca ar fi fost rapid surclasata de o alta relatie. Dupa ce a anuntat public ca drumurile sale si ale lui Bodi nu .

S-a aflat adevarul despre Meghan Markle! De ce au demisionat angajatii ei, de fapt! Ce le facea

Fostii angajati ai celor doua cupluri regale sustin ca raceala dintre fratii Harry si William a fost accelerata de cea a lui Kate Middleton in ceea ce o priveste pe cumnata ei. Chiar si vechii angajati de la Palatul Regal ii aduceau lui Meghan apelative urate, ca urmare a atitudinii sale imperative. Pe de o .

Adevarul despre noaptea nebuna pe care Printesa Diana ar fi petrecut-o cu Freddie Mercury intr-un bar gay

Odata cu implinirea a 23 de ani de la disparitia Reginei Inimilor, pe 31 august, au iesit la iveala tot felul de noi informatii despre Printesa Diana, iar una dintre ele este despre noaptea nebuna pe care fosta sotie a Printului Charles ar fi petrecut-o cu fostul lider al trupei Queen, Freddie Mercury, intr-un bar de homosexuali.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )