Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Doi barbati au murit intr-un incendiu produs in subsolul unui bloc din Chisinau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Doi barbati au murit intr-un incendiu produs in subsolul unui bloc din Chisinau

In seara zilei de 14 februarie, pompierii au fost solicitati sa intervina la lichidarea unui incendiu in subsolul unui bloc de locuit din strada Branistii nr. 13 a municipiului Chisinau. La fata locului au fost indreptate doua autospeciale de interventie. continuă pe Adevărul

Politia, cu ochii pe braconieri. Doi barbati, cercetati penal dupa ce au fost prinsi cu peste fara acte

Doi barbati au fost prinsi de politisti transportand sau comercializand peste pentru care nu detineau documente de provenienta. Pentru prevenirea si combaterea faptelor de braconaj piscicol, politistii ialomiteni desfasoara controale pentru asigurarea respectarii legalitatii in acest sector de activitate.

Doi barbati, retinuti de politisti pentru infractiuni rutiere. Bauti, au accidentat un pieton si au fugit de la locul faptei

Doi tineri in varsta de 29 de ani, respectiv, 34 de ani din municipiul Calarasi au fost retinuti de politisti pentru infractiuni la regimul rutier. Dupa ce au accidentat un pieton, au fugit de la locul faptei, cu gandul sa ascunda masina si astfel sa li se piarda urma.

VIDEO Doi soferi nervosi s-au luat la bataie in parcarea unei benzinarii din Cluj. Care a fost motivul incaierarii

Doi soferi au fost filmati la o benzinarie din Cluj in timp ce s-au luat la bataie, iar imaginile au fost postate ulterior pe Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )