Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Al doilea videoclip din anii 80 care strange peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Al doilea videoclip din anii 80 care strange peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube

Videoclipul hitului Take on me al trupei norvegiene A-ha a adunat peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube, fiind al doilea clip video al unei piese din anii 80 care atinge acest prag, potrivit The Independent. continuă pe Hotnews

VIDEO Vladimir Putin, interpelat de o femeie din Sankt Petersburg, care l-a intrebat cum poate trai cu 160 de euro pe luna

Presedintele rus a fost interpelat miercuri de o femeie din Sankt Petersburg, orasul natal al lui Vladimir Putin, care l-a intrebat cum poate trai cu un salariu lunar sub 160 de euro, scrie AFP.

Epidemia de coronavirus, prezisa intr-o carte-fictiune din 1981. Coincidenta care a inflamat internetul (FOTO)

Cat este minciuna si cat este adevar in cartile de fictiune. Aceasta intrebare este din nou in actualitate, dupa ce epidemia de coronavirus ar fi fost prezisa intr-o carte din 1981.

Cetatea Alba Carolina, un pericol pentru trecatori, din cauza caramizilor care se desprind de pe ziduri

Cetatea Alba Carolina, emblema municipiul Alba Iulia, se darama de la o zi la alta. Caramida de pe exteriorul constructiei a devenit un pericol pentru trecatori acestia riscand sa fie loviti de bucatile care se desprind.

Excluderi din PNL! Consilierii care au votat bugetul Primariei Bucuresti, dati afara din partid

Cristian Marian Olteanu si Alexandru Hazem Kansou, consilierii generali ai PNL care au votat saptamana trecuta bugetul Capitalei, fara a lua in considerare decizia formatiunii, au fost exclusi din partid. Facem opozitie reala si nu toleram niciun compromis, a spus presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )