Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Vladimir Putin, interpelat de o femeie din Sankt Petersburg, care l-a intrebat cum poate trai cu 160 de euro pe luna

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vladimir Putin, interpelat de o femeie din Sankt Petersburg, care l-a intrebat cum poate trai cu 160 de euro pe luna

Presedintele rus a fost interpelat miercuri de o femeie din Sankt Petersburg, orasul natal al lui Vladimir Putin, care l-a intrebat cum poate trai cu un salariu lunar sub 160 de euro, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump ca afecteaza pacea si securitatea la nivel mondial

Donald Trump este din nou acuzat de Administratia rusa Vladimir Putin, pentru faptul ca America vrea sa dobandeasca spatiul. Aceasta decizie afecteaza securitatea si pacea nationala. Unde vrea Trump sa plaseze rachetele? Administratia Vladimir Putin il acuza din nou pe Donald Trump Statele Unite intentioneaza instalarea rachetelor in Europa, Asia si pe insulele din Oceanul .

WTA Sankt Petersburg: Kiki Bertens, campioana pentru al doilea an consecutiv

Olandeza Kiki Bertens 8 WTA), cap de serie numarul 2, s-a impus pentru al doilea an consecutiv la turneul Premier de la Sankt Petersburg, dupa ce a invins-o in finala pe Elena Rybakina Kazahstan, 25 WTA), favorita 8, scor 6-1, 6-3.

Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin. Adversarii politici, contrariati de aceasta masura total neasteptata

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a demis pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai, Vladislav Surkov. Strategul secret a fost cunoscut drept cardinalul gri din Rusia datorita influentei sale din culise asupra presedintelui. Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin Vladislav Surkov a fost vazut ca un asistent care l-a ajutat Putin sa-si .

Vladimir Putin si-a concediat unul dintre cei mai importanti consilieri

Presedintele rus Vladimir Putin l-a concediat pe Vladislav Surkov, unul dintre consilierii sai emblematici, arhitect al verticalei puterii, relateaza AFP.

Vladimir Putin il demite pe unul dintre consilierii sai emblematici

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis, marti, pe unul dintre consilierii sai cei mai emblematici, Vladislav Surkov, arhitectul verticalei puterii, despre a carui plecare s-a scris de mai multe saptamani, relateaza AFP.

O femeie din Bacau si-a uitat o geanta plina cu bani si bijuterii pe o banca din oras. Dupa cateva ore a primit un telefon la care nu se mai astepta

O femeie din Bacau a uitat o geanta plina cu bani si bujuterii pe o banca din oras. Nu se mai astepta sa dea de ea, cand a primit un telefon neasteptat.

O femeie din Giurgiu a sunat la 112 pentru ca fiul nu ii deschidea usa. Autoritatile au descoperit ca acesta avea castile in urechi si nu auzea nimic

O femeie a sunat la 112 pentru a cere ajutor fiindca baiatul ei nu deschidea usa de la apartament si a crezut ca i s-a facut rau.

O femeie din Bacau si-a uitat geanta plina cu bani pe o banca. Ce s-a intamplat cu suma uriasa

O femeie de 46 de ani din Bacau si-a uitat geanta plina cu 7. 500 de euro, 500 de lei, mai multe bijuterii si acte pe o banca. Din fericire pentru aceasta cativa trecatori au observat geanta si au cerut.

O femeie din Deva, suspectata de coronavirus, a fost internata la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara

O femeie in varsta de 56 de ani din Deva, suspecta de infectie cu coronavirusul COVID 19, dupa o excursie in Thailanda, a fost transportata de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Deva la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )