Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Donald Trump, lasat in bezna in timp ce vorbea despre implicarea rusilor in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite

Adevărul Adevărul,
VIDEO Donald Trump, lasat in bezna in timp ce vorbea despre implicarea rusilor in ultimul scrutin prezidential din Statele Unite

O pana de curent a avut loc la Casa Alba in timp ce Donald Trump dadea asigurari ca are incredere in serviciile secrete americane si recunoaste amestecul rusilor in scrutinul prezidential din 8 noiembrie 2016, pe care l-a castigat in fata democratei Hillary Clinton. continuă pe Adevărul

VIDEO Donald Trump: Uniunea Europeana, Rusia si China sunt inamicii nostri

Uniunea Europeana, Rusia si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP si Reuters. Replica lui Donald Tusk: Sa spui ca UE si SUA sunt inamici economici e fake news.

Donald Trump, mesaj de ultima ora despredenuclearizarea Coreei de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca nu exista un termen limita pentru denuclearizarea Coreei de Nord si nu este necesara grabirea procesului, desi anterior liderul de la Casa Alba sustinea ca.

VIDEO Donald Trump: Rusia, Uniunea Europeana si China sunt inamicii nostri

Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP.

Nancy Pelosi afirma ca presedintelui american i-a fost frica sa l nfrunte pe Putin: n fiecare zi ma ntreb ce au rusii despre Donald Trump

Sefa democratilor din Camera Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a sugerat, luni, ca Moscova il santajeaza pe presedintele Donald Trump, iar Rusia are ceva despre liderul american, in timp ce liderii Statelor Unite si Rusiei s-au intalnit la Helsinki, Finlanda, relateazaThe Washington Times.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

VIDEO UPDATE A nceput primul summit bilateral Donald Trump - Vladimir Putin / Putin: A venit timpul sa vorbim despre relatiile noastre pe fond

Presedintele american Donald Trump a inceput luni, la Helsinki un summit istoric cu Vladimir Putin, cu speranta declarata de a stabili o relatie extraordinara cu omologul sau rus, scrie AFP.

Un Summit NATO zbuciumat, de pomina, dominat de Donald Trump

Summitul NATO de la Bruxelles a fost unul extrem de zbuciumat, acoperit in torentele de vorbe, imagini si autopromovare caracteristice Presedintelui american Donald Trump, care a dominat si a acoperit mediatic pe deplin summitul. Nu a mai fost vorba despre documente, despre acorduri importante, despre continut, ci doar despre Trump, ce a spus Trump, ce a vorbit Trump, ce a modificat Trump, cum a fortat Trump.

Cum s-a remarcat Melania la intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin - VIDEO

La intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin a fost prezenta si Prima Doamna a SUA, care a ales sa se faca remarcata la aceasta ocazie si printr-o tinuta de bun gust. Melania Trump a purtat un.

Vladimir Putin, despre informatiile pe care le detine despre Donald Trump

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat ca ar avea informatii compromitatoare despre Donald Trump sau despre familia acestuia, intr-un interviu care a fost difuzat pe Fox News. Nu avem informatii despre ei.

A inceput summitul istoric Donald Trump - Vladimir Putin: Primele declaratii ale celor doi sefi de stat (VIDEO)

Donald Trump si Vladimir Putin au inceput summitul istoric ce ii aduce pentru prima data fata in fata intr-o intalnire bilaterala. in declaratiile de la debutul summitului, Donald Trump a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )