Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Donald Trump recunoaste oficial Ierusalimul drept capitala Israelului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Donald Trump recunoaste oficial Ierusalimul drept capitala Israelului

Vizand o schimbare importanta a politicii externe a Statelor Unite in Orientul Mijlociu, presedintele Donald Trump a recunoscut oficial Ierusalimul drept capitala a Israelului si a decis sa initieze procesul de relocare a ambasadei americane din Tel Aviv, la Ierusalim, in ciuda opozitiei comunitatii internationale. continuă pe Adevărul

Donald Trump recunoaste oficial Ierusalimul drept capitala Israelului

Vizand o schimbare importanta a politicii externe a Statelor Unite in Orientul Mijlociu, presedintele Donald Trump a recunoscut oficial Ierusalimul drept capitala a Israelului si a decis sa initieze procesul de relocare a ambasadei americane din Tel Aviv, la Ierusalim, in ciuda opozitiei comunitatii internationale.

Presedintele american Donald Trump va recunoaste, miercuri, Ierusalimul drept capitala a Israelului

Donald Trump va recunoaste, miercuri, Ierusalimul drept capitala a Israelului, in sens contrar deceniilor de prudenta americana in aceasta privinta si in pofida avertismentelor liderilor din regiune care se tem de o izbucnire a violentei, scrie AFP.

Donald Trump recunoaste miercuri Ierusalimul drept capitala a Israelului

Veste exploziva! Donald Trump va recunoaste miercuri Ierusalimul drept capitala a Israelului, in pofida avertismentelor liderilor din regiune care se tem de o izbucnire a violentei, scrieAssociated.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )