Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Donald Trump spune ca va anula prin decret dreptul la cetatenia americana pentru copii nascuti n SUA de mame fara cetatenie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump spune ca va anula prin decret dreptul la cetatenia americana pentru copii nascuti n SUA de mame fara cetatenie

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, vrea sa puna capat, prin decret, legii prin care orice copil nascut pe teritoriul american, indiferent daca parintii au sau nu cetatenia, primeste nationalitatea americana, scrie AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Donald Trump rezolva n mod propriu problema unei umbrele prea mari pentru usa avionului

The Guardian a publicat o inregistrare video in care putem vedea solutia gasita de Donald Trump atunci cand s-a confruntat cu problema unei umbrele prea mari pentru usa Air Force 1.

Donald Trump vrea sa elimine dreptul constitutional care ofera cetatenie americana tuturor celor nascuti pe teritorial SUA (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump vrea sa emita un ordin executiv prin care sa elimine prevederea constitutionala care ofera cetatenie americana automat tuturor celor nascuti pe teritoriul Statelor.

Donald Trump despre cetatenia dobandita prin nastere: Este ridicol si asta trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-un interviu difuzat marti ca administratia sa este pe cale sa puna capat dobandirii cetatenii SUA prin nastere, informeaza DPA. intr-un interviu pentru.

VIDEO SUA: Donald Trump vrea sa gazduiasca imigrantii n orase de corturi, pentru evitarea costurilor mari

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnalat marti ca intentioneaza sa aprobe construirea unor orase de corturi pentru gazduirea solicitantilor de azil pe durata procedurilor, informeaza Mediafax citand site-ul de stiri Axios. com.

Donald Trump vrea sa anuleze acordarea cetateniei SUA prin nastere pentru copiii nerezidentilor

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa dea un ordin executiv prin care sa anuleze posibilitatea obtinerii cetateniei SUA prin nastere de catre copiii nerezidentilor, scrie The Huffington Post.

Bloomberg: Administratia Donald Trump pregateste taxe vamale pentru toate produsele din China

Administratia de la Washington ar putea impune din decembrie taxe vamale suplimentare pentru importurile din China, in cazul in care negocierile dintre presedintii Donald Trump si Xi Jinping nu vor da rezultate, afirma oficiali americani citati de agentia Bloomberg.

Donald Trump acuza presa Fake News pentru furia resimtita de americani

Presedintele american Donald Trump a calificat luni mass-media Fake News drept adevarati dusmani ai poporului care sunt vinovati de furia resimtita in Statele Unite in plina perioada electorala, la doua zile dupa atacul sangeros dintr-o sinagoga din Pittsburgh, scrie AFP.

Planul de pace al lui Donald Trump nu va fi acceptat, afirma presedintele palestinian Mahmoud Abbas

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a promis din nou, duminica, ca se va opune oricarei propuneri de solutionare a conflictului israeliano-palestinian care ar veni de la presedintele american Donald Trump, relateaza AFP citata de Agerpres.

Donald Trump, dupa atacul dintr-o sinagoga din SUA: Cand oamenii comit astfel de acte ar trebui sa primeasca pedeapsa cu moartea

Presedintele american Donald Trump a condamnat fenomenul urii din tara sa, precizand ca ceva trebuie facut, dupa atacul armat care a vizat o sinagoga din Pittsburgh, informeaza Reuters. Este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )