Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Dragnea, despre viitorul premier propus de PSD: Eu am 4 variante. Sunt si barbati, si femei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dragnea, despre viitorul premier propus de PSD: Eu am 4 variante. Sunt si barbati, si femei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, intr-o conferinta dupa motiunea de cenzura, ca are patru variante de premier, iar numele final va fi ales in Comitetul Executiv al partidului. continuă pe Adevărul

VIDEO Dragnea, despre viitorul premier propus de PSD: Eu am 4 variante, dar vom merge cu o singura propunere la Cotroceni. Nu cred ca va fi din afara PSD. Care e profilul viitorului premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine o conferinta de presa, dupa votul motiunii care a condus la demiterea guvernului Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea, despre viitorul premier: Sa aiba capacitatea de implementare a programului de guvernare, un om cinstit

Liviu Dragnea a facut o serie de declaratii dupa ce a fost votata motiunea de cenzura. Liderul PSD a precizat ca Romania a intrat in normalitate. Astazi prin votarea motiunii de cenzura,.

Firea, despre viitorul premier: Doamnele sunt ceva mai energice, mai bine organizate si loiale. Eu vreau sa imi duc la bun sfarsit mandatul de primar general (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, dupa ce motiunea de cenzura asupra guvernului Grindeanu a fost adoptata in Parlament, ca in PSD se gasesc destule persoane care ar putea sa.

Gabriela Firea, anunt spectaculos despre viitorul premier! Acum e clar

Gabriela Firea a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre felul in care ar trebui sa fie viitorul premier. Sambata avem sedinta Comitetului Executiv.

Klaus Iohannis, anunt despre viitorul premier al Romaniei: Trebuie doar sa fie doar o persoana integra

Romania are nevoie de un guvern stabil, iar premierul Romaniei trebuie sa fie doar o persoana integra, a declarat marti, la Berlin, presedintele Klaus Iohannis. Cu siguranta, eu nu.

Cine ar putea fi VIITORUL PREMIER. Surse: Dragnea are OPT variante de prim-ministru

Desi PSD pare sa nu cada la intelegere la UDMR pentru voturile necesare motiunii, social-democratii din tabara Dragnea ar avea deja facuta lista cu propunerile pentru viitorul premier. Liviu Dragnea are.

Gabriela Firea, despre noul premier: Mi-as dori sa fie o femeie, dar in egala masura lucrez foarte bine si cu domnii

Gabriela Firea a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre felul in care ar trebui sa fie viitorul premier. Sambata avem sedinta Comitetului Executiv.

Cine ar urma sa faca parte din noul Guvern PSD, in cazul in care va trece motiunea de cenzura. Florin Georgescu ar putea fi viitorul premier

Coalitia de guvernare PSD-ALDE si-ar pregati noul Executiv, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax. Astfel, Liviu Dragnea ar fi facut o lista cu propuneri de ministri, iar pentru pozitia de premier ar fi luat in considerare Florin Georgescu.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru viitorul premier: Sa nu creada in prietenia cu Liviu Dragnea (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament ca l-ar sfatui pe viitorul prim-ministru sa nu aiba incredere in prietenia cu Liviu.

LIVE TEXT + VIDEO. Dragnea a castigat razboiul cu Grindeanu. Motiunea de cenzura a trecut, cu 241 de voturi. Primele reactii. Presedintele va convoca partidele luni, pentru consultari. Pe cine vrea Dragnea in functia de premier

Motiunea initiata de coalitia de guvernare PSD - ALDE impotriva guvernului Grindeanu a trecut, cu 241 din 248 de voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )