Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO. Dragnea: Din evaluarile noastre, Victor Ponta este castigator cu o diferenta foarte mica

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Dragnea: Din evaluarile noastre, Victor Ponta este castigator cu o diferenta foarte mica

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri, ca Victor Ponta este castigator cu o diferenta foarte mica. El le-a cerut reprezentantilor PSD din toata tara sa fie atenti la n . continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, dupa exit-polluri: Scorul este strans. Din evaluarile noastre, Victor Ponta este castigator la o diferenta mica (VIDEO)

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat duminica seara, dupa rezultatele primelor exit-polluri, ca scorul este foarte strans intre cei doi candidati la Presedintie, precizand insa ca din evaluarile.

Comunitatea DEX Online: Victor Ponta este un real pericol pentru Romania

Colaboratorii proiectului DEX Online isi indeamna cititorii sa il voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, pentru ca Victor Ponta este un real pericol pentru Romania, conform unei postari de pe blogul comunitatii.

Exit-poll, ora 17:00: Klaus Iohannis recupereaza din distanta, dar Victor Ponta are inca un mic avantaj

Datele exit-pollurilor furnizate de PSD arata la ora 17:00 ca Victor Ponta ramane la conducere in preferintele electoratului, insa cu un procent mult mai redus decat cel anuntat anterior. Astfel, cifrele PSD arata ca Victor Ponta a atras 53% din.

Cum vad agentiile internationale de stiri lupta politica din Romania: Bataiosul Victor Ponta, cu o morala elastica, si civilizatul Klaus Iohannis

Cum vede France-Presse lupta pentru prezidentiale din Romania: Victor Ponta, un prim ministru favorit, dar cu o morala considerata elastica, si Klaus Iohannis, complet atipic pe scena politica romaneasca. Associated Press, citata de agentia Mediafax, ii descrie pe cei doi adversari drept bataiosul Victor Ponta si civilizatul Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. LIVE TEXT! Ziua alegerilor prezidentiale in CIFRE, DECLARATII si FAPTE

UPDATE ora 21. 15: Scorul este strans. Din evaluarile noastre Victor Ponta este castigator la o diferenta mica, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea. UPDATE ora 21.

VIDEO Mandru ca e roman, Victor Ponta a rostit gresit imnul Romaniei, in emisiuna lui Mihai Gadea de la Antena 3

Aflat, joi seara, la emisiunea moderata de Mihai Gadea la Antena 3, candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Victor Ponta, a gresit versurile imnului national. Asta la doar cateva secunde dupa ce a subliniat ca stie nu doar prima strofa, ci toate strofele imnului.

VIDEO Mandru ca e roman, candidatul PSD Victor Ponta la Presedintie a rostit gresit imnul Romaniei, in emisiuna lui Mihai Gadea de la Antena 3

Invitat, joi seara, la emisiunea moderata de Mihai Gadea la Antena 3, candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Victor Ponta, a gresit versurile imnului national. Asta la doar cateva secunde dupa ce a subliniat ca stie nu doar prima strofa, ci toate strofele imnului.

VIDEO Florin Zamfirescu, atac dur la Victor Ponta. Cu ce personaj l-a comparat actorul pe candidatul PSD

Prezent in Ramnicu Valcea la o actiune ACL de sprijinire a romanilor din disapora, care n-au putut vota in primul tur al alegerilor prezindentiale 2014, actorul Florin Zamfirescu l-a atacat dur pe candidatul PSD Victor Ponta.

Dragnea: Din numararea a 95% din sectii, este 53% la 47% pentru Iohannis (VIDEO)

Vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara ca Victor Ponta nu va demisiona din functia de prim-ministru si ca guvernarea va fi mentinuta in continuare. Victor Ponta nu-si va da demisia.

Victor Ponta isi recunoaste infrangerea

Actualizare 23:09 Ponta: L-am sunat pe Iohannis si l-am felicitat pentru victorie Victor Ponta a declarat, in urma cu putin timp, ca l-a sunat pe Klaus Iohannis si l-a felicitat pentru victorie, adaugand ca poporul are intotdeauna dreptate. --- * Prezenta de 62,04% pana la ora 21:00 * Iohannis, pe Facebook: Pentru prima data, online-ul a facut diferenta * Ponta, laconic pe Facebook: Azi am facut Romania puternica * Iohannis: Daca un singur roman nu a reusit sa voteze, s-a incalcat un drept fundamental. Alegerile se termina cand le valideaza CCR. Mai am emotii * Dragnea: Scor strans, Ponta castigator la diferenta mica, reprezentantii PSD in sectii sa fie atenti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )