Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Dua Lipa vine pentru prima oara in Romania, la festivalul Neversea; Tiesto, Fatboy Slim si Wilkinson, printre primii artisti anuntati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dua Lipa vine pentru prima oara in Romania, la festivalul Neversea; Tiesto, Fatboy Slim si Wilkinson, printre primii artisti anuntati

Dua Lipa, Tiesto, Fatboy Slim, Afrojack, Benny Benassi, Fedde Le Grand,Rudimental si Wilkinson se numara primii 21 de artisti care si-au confirmat prezenta la cel mai mare festival de la malul Marii Negre, Neversea, care se va desfasura intre 7 si 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanta. Miercuri, 26 aprilie, au fost puse in vanzare 5000 de abonamente la pretul de 225 de lei plus taxe, anunta organizatorii, iar de la inceputul acestei luni 10. 000 de abonamente au fost deja vandute. continuă pe Hotnews

Primul val de artisti de la Festivalul Neversea: Dua Lipa pentru prima data in Romania, Tiesto, Fatboy Slim, Afrojack si multi altii

Dua Lipa, caracterizata de organizatorii Neversea drept artista-fenomen a momentului, vine pentru prima data in Romania, la festivalul de pe plaja Constantei din 7-9 iunie.

Dacia a depasit pentru prima oara pragul de 20 miliarde lei cifra de afaceri. Profitul a fost de 532 milioane lei

Automobile Dacia a avut anul trecut o cifra de afaceri de 20,2 miliarde lei, cu 8% mai mult decat in 2015, in timp ce proftul a urcat cu peste 15%, spre 532 milioane lei, arata datele financiare ale companiei. Productia a scazut anul trecut cu aproape 20. 000 de unitati, insa a crescut productia de sasiuri, motoare si vehicule CKD. Numarul de angajati a scazut cu 193 de persoane anul trecut, pana la 14.

VIDEO Rafael Nadal, invingator pentru a zecea oara la Monte Carlo

Rafael Nadal, campionul en-titre, a castigat pentru a zecea oara turneul Masters de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins in ultimul act al competitiei pe compatriotul sau Albert Ramos-Vinolas. Cap de serie numarul patru, Nadal s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3, si si-a trecut in palmares al 69-lea trofeu al carierei.

Au fost anuntati primii artisti care vor concerta la Neversea: Dua Lipa, pentru prima data in Romania VIDEO

Organizatorii festivalului Neversea au anuntat numele primilor artisti care vor urca in aceasta vara pe scena de la malul Marii Negre.

Reactia Simonei Halep dupa a doua victorie in fata britanicelor: E prima oara cand mi se intampla

Simona Halep si-a respectat statutul de lidera a echipei Romaniei si a adus, duminica, al doilea punct pentru formatia noastra in disputa cu Marea Britanie din barajul Grupei Mondiale II.

Nasc in curand. Lavinia Pirva vorbeste pentru PRIMA DATA despre sarcina (VIDEO)

Lavinia Pirva a avut o prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata. Vedeta nu a confirmat si nici nu a infirmat zvonul, insa a tinut sa faca o gluma in acest sens. Iubita.

NASC iN CURAND! Lavinia Pirva vorbeste pentru PRIMA DATA despre sarcina (VIDEO)

Lavinia Pirva a avut o prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata. Vedeta nu a confirmat si nici nu a infirmat zvonul, insa a tinut sa faca o gluma in acest sens. Iubita.

VIDEO ATP Barcelona: Victorii pentru Kevin Anderson, Nicolas Almagro si Kyle Edmund

Luni au avut loc meciuri din turul intai al turneului ATP de la Barcelona face parte din categoria 500), obtinand, printre altii, calificarea in turul doi nume precum Kevin Anderson, Nicolas Almagro sau Kyle Edmund. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia iberica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )