Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Rafael Nadal, invingator pentru a zecea oara la Monte Carlo

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal, invingator pentru a zecea oara la Monte Carlo

Rafael Nadal, campionul en-titre, a castigat pentru a zecea oara turneul Masters de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins in ultimul act al competitiei pe compatriotul sau Albert Ramos-Vinolas. Cap de serie numarul patru, Nadal s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3, si si-a trecut in palmares al 69-lea trofeu al carierei. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal, invingator pentru a zecea oara la Monte Carlo

Rafael Nadal, campionul en-titre, a castigat pentru a zecea oara turneul Masters de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins in ultimul act al competitiei pe compatriotul sau Albert Ramos-Vinolas. Cap de serie numarul patru, Nadal s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3, si si-a trecut in palmares al 69-lea trofeu al carierei.

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Monte Carlo

Cap de serie numarul patru, Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele turneului Maters de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins pe argentinianul Diego Schwartzmann locul 41 ATP), scor 6-4, 6-4. In primul game al setului secund, ibericul si-a surprins adversarul cu al sau forehand incredibil.

Monte Carlo: Rafael Nadal s-a calificat in finala - Duel cu Albert Ramos-Vinolas

Rafael Nadal favoritul numarul 4) se afla la o victorie distanta de recordul absolut de 10 trofee la turneul Masters de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins in semifinalele competitiei pe belgianul David Goffin, cap de serie numarul 10. Ibericul s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

Erdogan a anuntat ca se va intalni cu Donald Trump la Washington, luna viitoare, pentru prima oara de la instalarea acestuia la Casa Alba

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat ca se va intalni cu omologul sau american Donald Trump la Washington in zilele de 16 si 17 mai, pentru prima oara de la instalarea acestuia la Casa Alba.

Aparitie SOC a sotiei lui Michael Schumacher. Este pentru PRIMA OARA cand apare in public in ultimii 3 ani (FOTO)

La 3 ani de la tragicul accident suferit de Michael Schumacher, sotia sa si-a facut aparitia pentru prima data la un eveniment public. Corinna, 48 de ani, l-a incurajat pe fiul sau si al lui Michael,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )