Libnet.ro
UNICEF

06:46

VIDEO Dupa doi ani, Plahotniuc le-a raspuns la telefon jurnalistilor de la JurnalTV. Ce a declarat liderul PDM

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dupa doi ani, Plahotniuc le-a raspuns la telefon jurnalistilor de la JurnalTV. Ce a declarat liderul PDM

Dupa ce timp de doi ani a ignorat categoric apelurile telefonice venite de la jurnalistii JurnalTV si dupa ce echipa JurnalTV a fost interzisa la briefingurile democratilor, liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a raspuns in cele din urma la telefon si l-a intrebat pe reporter: Ce il intereseaza pe Vasile de la televiziunea banditilor?. continuă pe Adevărul

VIDEO Dupa doi ani de zile, Plahotniuc le-a raspuns la telefon jurnalistilor de la JurnalTV. Ce a declarat liderul PDM

Dupa ce timp de doi ani a ignorat categoric apelurile telefonice venite de la jurnalistii JurnalTV si dupa ce echipa JurnalTV a fost interzisa la briefingurile democratilor, liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a raspuns in cele din urma la telefon si l-a intrebat pe reporter: Ce il intereseaza pe Vasile de la televiziunea banditilor?.

Mutii din Parlament, dupa doi ani de mandat. Cine sunt alesii care au vorbit in plen doar cand au fost obligati de lege

Sapte deputati au luat cuvantul in plen o singura data in doi ani, la depunerea juramantului. Un altul, Danut Andrusca, fost ministru al Economiei, a iesit de pe aceasta lista scurta cand a fost nevoit sa vorbeasca pentru a doua oara la o motiune depusa impotriva sa.

VIDEO Cum arata o sosea modernizata de Tel Drum acum doar doi ani. Trece chiar pe langa fosta vila a lui Liviu Dragnea

Dupa doi ani de la finalizarea lucrarilor la drumul care leaga Mamaia de Navodari, soferii dau cu masinile in gropile aparute in carosabil. Una dintre firmele responsabile este Tel Drum.

Fetita romana in varsta de doi ani, rapita la Londra, dupa ce masina in care se afla a fost furata

O fetita de nationalitate romana, in varsta de doi ani, a fost rapita duminica la Londra, dupa ce matina in care se afla a fost furata de un potential cumparator cu care se intalnise tatal copilului in vederea vinderii masinii.

A fost inaugurata cea mai lunga partie din Rarau, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor

In aceasta dimineata a fost inaugurata cea mai lunga partie de schi din nordul tarii, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor. E vorba despre o partie din Muntii Rarau. A fost un proiect al ministrului El.

Cea mai lunga prtie de schi din nordul tarii, inaugurata dupa 10 ani de la nceperea lucrarilor

Cea mai lunga partie de schi din nordul tarii, situata in Masivul Rarau, va fi inaugurata sambata, dupa 10 ani de la inceperea lucrarilor. Investitia ajunge la 15 milioane de euro, transmite Mediafax.

UPDATE Fetita romana rapita la Londra, dupa ce masina in care se afla a fost furata, a fost gasita de Politia Metropolitana si este in siguranta

O fetita de nationalitate romana, in varsta de doi ani, a fost rapita duminica la Londra, dupa ce matina in care se afla a fost furata de un potential cumparator cu care se intalnise tatal copilului in vederea vinderii masinii.

Ce venituri au avut copresedintii Blocului ACUM, Maia Sandu si Andrei Nastase, in ultimii doi ani

Lidera PAS, Maia Sandu, si presedintele PPDA, Andrei Nastase, care sunt si copresedintii Blocului electoral ACUM, format din cele doua partide cu scopul participarii in alegerile din 24 februarie, si-au facut public declaratiile de avere, dupa ce acestea au fost depuse la Comisia Electorala Centrala CEC).

Jojo, decizie iNDRAZNEATA dupa doi ani! Vedeta s-a pozat in COSTUM DE BAIE: Azi am invins un complex (FOTO)

Jojo si-a luat prin suprindere toti fanii si a decis sa se afiseze intr-un costum de baie din doua piese, dupa doi ani. Vedeta se afla acum in vacanta in tarile calde si a marturisit ca este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )