Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO. Eagles of Death Metal, din nou la Paris

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Eagles of Death Metal, din nou la Paris

Trupa rock americana Eagles of Death Metal a urcat, luni seara, pe scena din Paris, la incheierea concertului sustinut de U2. continuă pe România Liberă

Eagles of Death Metal concerteaza alaturi de U2, la Paris: moment special in memoria victimelor atentatelor teroriste

Formatia Eagles of Death Metal va concerta duminica, la Paris, alaturi de trupa irlandeza U2, la mai putin de luna de la atentatele teroriste din 13 noiembrie, cand 89 de persoane aflate la show-ul pe care americanii il sustineau in sala Le Bataclan au murit.

Jean Dujardin a devenit din nou tata

Weekend plin pentru Jean Dujardin. Castigatorul premiului Oscar a devenit din nou tatic, dupa ce iubita lui, Nathalie Pechalat, a adus pe lume, sambata seara, o fetita.

La 68 de ani, Ronnie Wood se pregateste sa fie din nou tata. De gemeni

Niciodata nu e prea tarziu sa devii din nou tata. Asta pare sa-si fi spus si Ronnie Wood. La 68 de ani, rockerul de la Rolling Stones se pregateste sa-si mareasca familia, cu sotia lui, Sally Humphries, 37 de ani.

Patriarhul Daniel declara din nou ca Biserica este de acord sa i se impoziteze veniturile, cu conditia ca BOR sa primeasca inapoi proprietatile confiscate

Patriarhul Daniel a declarat din nou, sambata, ca Biserica Ortodoxa Romana este de acord sa i se impoziteze veniturile, iar preotii sa nu mai primeasca salarii de la stat, cu conditia ca BOR sa primeasca inapoi proprietatile confiscate. Noi am spus de mai multe ori ca suntem de acord, nu numai sa impoziteze veniturile, ci si sa renuntam la salariile de la stat, daca ni se da inapoi ceea ce in mod abuziv a luat statul ca proprietati. Deci nu avem nevoie sa stam cu mana intinsa la stat tot timpul, dar statul sa ne dea inapoi ceea ce a luat ca fiind donatii date Bisericii in mod liber. Si atunci cand se face acest echilibru, nu mai avem nevoie de salarii de la stat si de celelalte, a declarat Patriarhul Daniel, citat de Agerpres.

Inna, din nou hot pe retelele de socializare

Are un corp admirat de milioane de fani din intreaga lume, asa ca nu e de mirare ca Inna are grija mereu de silueta. Iar vedeta se mandreste cu formele ei ori de cate ori are ocazia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )