Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Elevii din Buzau vor avea ore de curs in aer liber. Unde vor fi amenajate ineditele centre educationale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Elevii din Buzau vor avea ore de curs in aer liber. Unde vor fi amenajate ineditele centre educationale

Scolarii din municipiul Buzau vor putea desfasura ore de curs in aer liber, incepand chiar din aceasta toamna. Trei centre educationale vor fi amenajate de autoritatile locale in cele mai importante parcuri din muncipiul Buzau. continuă pe Adevărul

SUA vor avea un vaccin mai bun si mai repede decat China, sustine un expert american

Statele Unite ale Americii SUA) vor avea un vaccin mai bun decat China si o il vor crea mult mai repede, sustine Scott Gottlieb, fostul comisar al Administratiei americane pentru medicamente si alimente,.

(webPR) elefantFest incepe astazi. Aproape 50 de evenimente vor avea loc in cele 5 zile de targ

Elefant. ro a dat startul astazi la elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania, conform numarului de vizitatori asteptati online si de edituri participante. Evenimentul va dura pana duminica, 31 mai, inclusiv, si va gazdui standurile digitale a 40 de edituri din Romania, dar si un stand de carte in limba straina cu peste 600. 000 de titluri de la case internationale de renume.

Aglomeratie in fata unei policlinici din Buzau. Zeci de bolnavi, revoltati ca asteapta cu orele pentru consultatii

Mai multi bolnavi din judetul Buzau sunt revoltati de situatia in care sunt tratati de autoritatile din sanatate. Oamenii spun ca sunt nevoiti sa astepte cu orele, in aglomeratie, in fata Policlinicii Nicolae Titulescu, cea mai mare unitate de profil din oras.

VIDEO Capsulele din plastic, solutia pentru restaurante gasita de un designer francez

Va fi acesta modul in care o masa la restaurant va arata in viitorul apropiat? Designerul francez Cristophe Gernigon vede capsusele sale din plastic drept o varianta pentru a proteja sanatatea clientilor, potrivit Fr24news.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )