Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Exercitiul NATO cu focus medical Vigorous Warrior 19, in Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Exercitiul NATO cu focus medical Vigorous Warrior 19, in Romania

Vigorous Warrior 19 VW19, cel mai mare exercitiu cu focus medical din istoria Aliantei Nord-Atlantice, se desfasoara in perioada 1-15 aprilie in mai multe unitati ale Armatei Romaniei, pe cele trei componente - terestra activitati care vor avea loc, in majoritate, la Centrul National de Instruire intrunita Getica din Cincu), aeriana in Baza 71 Aeriana General Emanoil Ionescu Campia Turzii) si navala, in zona Constanta. continuă pe Adevărul

VIGOROUS WARRIOR 19: Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria NATO, are loc la Bucuresti

Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria Aliantei Nord-Atlantice, Vigorous Warrior 19, are loc in aceasta saptamana, la Bucuresti, Cincu si Constanta, fiind co-organizat de Centrul de Excelenta al NATO pentru Medicina Militara, Statul Major al Apararii si Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale.

Crucea Rosie Dambovita, participare la exercitiul Vigorous Warrior 19, cel mai mare eveniment medical al NATO organizat in anul 2019

In perioada 7-12 aprilie 2019 va avea loc exercitiul Vigorous Warrior 19. Acesta este cel mai mare eveniment medical al NATO organizat in anul 2019. La exercitiu vor participa peste 1000 de persoane, din peste 35 de tari, forte militare si civile si se va desfasura, in urmatoarele locatii: Bucuresti, Campia Turzii jud. Cluj, Cincu jud. Brasov si Constanta.

Rusia activeaza navele de atac ca reactie la exercitiul NATO de la Marea Neagra

Rusia a plasat navele de atac si sistemul de racheta in misiune, anunta postul de stiri Russia Today, citat de agentia de stiri Mediafax. Decizia vine ca urmare a exercitiului militar NATO Sea Shield , anunta responsabili militari rusi. Exercitiul de amploare, la care participa militari din tarile NATO, inclusiv din tara noastra, are loc [] .

Rusia a mobilizat nave si sisteme de racheta, ca reactie la exercitiul NATO in Marea Neagra

Nave de recunoastere si de atac ale Flotei Rusiei din Marea Neagra, precum si sisteme de rachete de coasta au fost plasate in stare de alerta, ca reactie la exercitiul NATO, Sea Shield - 2019, a anuntat luni Centrul national de control in domeniul apararii al Ministerului Apararii rus), citat de agentia de presa TASS si Agerpres.

Cum comenteaza rusii exercitiul NATO din Marea Neagra

Statele Unite intentioneaza sa izoleze Rusia in Marea Neagra, iar Georgia, Ucraina si NATO sunt folosite in acest scop, scrie RIA Novosti, citand experti rusi in chestiuni geopolitice si militare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )