Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO: in farmacii ar putea sa apara antibiotice din GANDACI.

România Liberă România Liberă,
VIDEO: in farmacii ar putea sa apara antibiotice din GANDACI.

Mai multi cercetatori din Giessen, Germania, au reusit izolarea unei molecule din structura buburuzei asiatice Harmonia axyridis) care ar putea lupta, cu succes, cu tuberculoza si malaria. Descoperirea vine in contextul incercarii oamenilor de stiinta de a descoperi moleculele si proteinele cu ajutorul carora insectele lupta cu succes impotriva bacteriilor si ciupercilor, conform Deutsche Welle. Un numar tot mai mare de antibiotice se dovedesc din ce in ce mai ineficiente, iar dezvoltarea . continuă pe România Liberă

Iulia Timosenko a acceptat gratierea partiala si ar putea fi eliberata din inchisoare

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a acceptat gratierea partiala si ar putea fi eliberata din inchisoare. Gratierea partiala inseamna ca termenul ei de detentie se va reduce de la sapte ani la.

Surpriza neplacuta pentru Chevron. Compania ar putea fi scoasa din Romania

Chevron ar putea avea o surpriza neplacuta din partea parlamentarilor care pregatesc un proiect de lege ce ar putea scoate compania din Romania. Plenul Senatului dezbate astazi propunerea prin care ar urma sa.

Unul din cele mai frumoase peisaje din Bucovina devine groapa de gunoi. Muntele va avea patru hectare

O groapa de gunoi de patru hectare va fi construita chiar in varful muntelui, la Suceava, in apropierea Pasului Mestecanis. Localnicii sunt revoltati ca unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune va fi.

Romanian International Bank, preluata de unul din cei mai bogati polonezi.

Leszek Czarnecki, unul dintre cei mai bogati oameni din Polonia, care controleaza un imperiu financiar in Europa de Est, va prelua Romanian International Bank RIB). Acesta are afaceri in Ucraina, Rusia si Belarus, averea sa fiind estimata de Forbes la 1,4 miliarde de dolari. Getin Holdin, al carui actionar majoritar este Czarnecki, va prelua Romanian International Bank, controlata de Daniel Roberts si fosta sa sotie, Florina Roberts, cetateni de americani. Cei doi detin fiecare cate 44,7% din .

LOVITURA pentru cei care descarca torrente de pe net. Ce s-a intamplat cu unul din cele mai mari site-uri

ISoHunt, unul dintre cele mai mari site-uri de torrente, a DISPARUT de pe internet. Adresa cunoscutului portal nu mai este accesibila. Conform acordului incheiat intre fondatorul site-ului si MPAA, asociatia marilor.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )