Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Femei agresate in Capitala Politia Capitalei cere sprijinul cetatenilor pentru prinderea presupusului atacator

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Femei agresate in Capitala Politia Capitalei cere sprijinul cetatenilor pentru prinderea presupusului atacator

Doua femei au fost agresate la distanta de cateva zeci de minute in Bucuresti, pe 24 septembrie, iar Politia Capitalei nu exclude ca ambele persoane sa fi fost agresate de unul si acelasi barbat. Politistii au publicat o serie de imagini care l-ar fi surprins pe barbat si cer sprijinul cetatenilor pentru prinderea presupusului atacator. continuă pe Hotnews

Politia Capitalei solicita sprijinul cetatenilor pentru gasirea unei tinere disparute

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea gasirii unei tinere de 19 ani, care a plecat marti de .

Doua femei, agresate de un necunoscut in Capitala: Imagini socante! Politia Capitalei cere sprijinul cetatenilor pentru prinderea presupusului atacator (VIDEO)

Scene violente in Capitala. Doua femei au fost agresate de un necunoscut, intr-un cartier din Sectorul 6. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, relateaza B1TV. Pe imagini se vede cum un.

Alerta in Bucuresti: Politia cere sprijinul populatiei pentru gasirea acestei tinere. Suna la 112 daca ai vazut-o!

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unei tinere care, la data de 24 septembrie a. c. , a plecat de la domiciliul din sectorul 3 si nu a mai revenit pana in prezent. Tanara.

Rasturnare de situatie: cine erau, de fapt, autorii agresiunii violente de luni seara. Sunt cautati de Politia Capitalei

Politia Capitalei i-a identificat pe cei doi autori ai agresiunii violente de luni seara din Bucuresti, atunci cand unul dintre acestia a inceput sa loveasca cu violenta unul din pasagerii unei masini oprite in trafic.

Primele imagini de pe camerele de supraveghere cu barbatul care a agresat doua femei in Capitala

Politia cere ajutorul populatiei pentru a gasi un barbat suspectat ca a agresat pe strada doua femei. Ambele atacuri au avut loc marti seara in Sectorul 6. Pe prima femeie, individul a batut-o insa nu.

Cazul Caracal. FBI, solicitat sa stabileasca profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca DIICOT cere sprijinul FBI si pentru analizele genetice in cazul Luizei Melencu

Procurorii DIICOT au cerut sprijinul autoritatilor judiciare din Statele Unite, mai exact al FBI, pentru realizarea expertizei genetice in cazul Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie. De asemenea, autoritatile romane cer sprijinul FBI pentru stabilirea profilului psihologic al lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a sustinut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si le-a incinerat trupurile. Cum stabilesc specialistii FBI profilul psihologic al criminalilor in serieSeful DIICOT: Nu este vorba despre lipsa de incredere Am cerut o a doua opinie privind sinceritatea inculpatului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )