Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Femeia care si-a abandonat bebelusul in curtea Spitalului Judetean a fost gasita

Adevărul Adevărul,
VIDEO Femeia care si-a abandonat bebelusul in curtea Spitalului Judetean a fost gasita

Mama care si-a abandonat bebelusul in curtea spitalului din Buzau a fost gasita de politistii locali din Ramnicu Sarat si predata anchetatorilor de la IPJ Buzau. Numele ei este Alina Bogdan, este din Buzau, iar la o zi dupa ce si-a parasit copilul a fost depistata in compania unor boschetari din Ramnicu Sarat in timp ce consuma bauturi alcoolice. continuă pe Adevărul

VIDEO Buzau: Femeia care si-a abandonat bebelusul in curtea Spitalului Judetean a fost gasita

Mama care si-a abandonat bebelusul in curtea spitalului din Buzau a fost gasita de politistii locali din Ramnicu Sarat si predata anchetatorilor de la IPJ Buzau. Numele ei este Alina Bogdan, este din Buzau, iar la o zi dupa ce si-a parasit copilul a fost depistata in compania unor boschetari din Ramnicu Sarat in timp ce consuma bauturi alcoolice.

Buzau: Femeia care si-a abandonat bebelusul in curtea Spitalului Judetean a fost gasita

Femeia care si-a abandonat bebelusul de o luna in curtea Spitalului Judetean Buzau a fost prinsa sambata de politistii locali din Ramnicu Sarat si le-a spus anchetatorilor ca si-a abandonat copilul pentru ca nu are cu ce sa il creasca si ca stia ca daca il va lasa la spital il va gasi cineva si va ajunge bine, relateaza News. ro.

Un bebelus a fost abandonat in curtea Spitalului de Urgenta Buzau: Plangea si a fost auzit de cei din zona

Un bebelus in varsta de o luna a fost abandonat vineri in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau iar mama acestuia, o femeie 33 de ani, a fost identificata cateva ore mai.

Bebelus abandonat in curtea Spitalului Judetean Buzau. A inceput sa planga de frig si asa a fost descoperit

Un bebelus de numai o luna a fost abandonat chiar in curtea Spitalului Judetean Buzau. Baietelul era in carucior, infasurat in haine si acoperit cu o patura groasa. Mama a lasat langa copil un biberon plin cu lapte si o scrisoare medicala din care politia a aflat identitatea femeii.

Buzau: O femeie care si-a abandonat bebelusul in varsta de aproximativ o luna in curtea Spitalului Judetean, cautata de Politie

Politistii din Buzau cauta o femeie de 33 de ani care vineri seara si-a abandonat bebelusul, un baietel de aproximativ o luna, in curtea Spitalului Judetean, relateaza News. ro.

VIDEO A fost arestata la Palermo femeia care comanda organizatia Cosa Nostra

Angela Maria Di Trapani se numara printre cele 25 de persoane arestate marti dimineata, intr-o mare operatiune condusa de politie la care au participat peste 200 de agenti si doua elicoptere la Palermo, in cartierele San Lorenzo si Resuttana. Se comporta ca un barbat din Cosa Nostra, ne transmitea mesajele pe care i le trimiteau din inchisoare sotul ei si cumnatii. Se discuta despre cine ar trebui sa fie conducatorul clanului. Ea a spus ca Michele Di Trapani omonimul femeii-boss) 'ar trebuit sa stea acasa' si ca regentul ar fost Bartolo Genova, declara un fost mafiot devenit colaborator al justitiei, potrivit cotidianului La Stampa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )