Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO O femeie din Uganda se lupta sa isi creasca cei 38 de copii, mai multe perechi de gemeni si cvadrupleti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO O femeie din Uganda se lupta sa isi creasca cei 38 de copii, mai multe perechi de gemeni si cvadrupleti

O femeie din Uganda, fortata sa se casatoreasca la varsta de 12 ani, a nascut nu mai putin de 44 de copii, mai multe serii de gemeni, tripleti si cvadrupleti. La un an de la casatorie a nascut prima serie de gemeni, urmata de alte cinci perechi de gemeni, patru perechi de tripleti si cinci perechi de cvadrupleti, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

O femeie din Uganda se lupta sa isi creasca cei 38 de copii, mai multe perechi de gemeni si cvadrupleti

O femeie din Uganda, fortata sa se casatoreasca la varsta de 12 ani, a nascut nu mai putin de 44 de copii, mai multe serii de gemeni, tripleti si cvadrupleti. La un an de la casatorie a nascut prima serie de gemeni, urmata de alte cinci perechi de gemeni, patru perechi de tripleti si cinci perechi de cvadrupleti, scrie Reuters.

Lupii gigant din Florida care arata precum cei din Game of Thrones (VIDEO)

Un sanctuar pentru lupi din Florida gazduieste doi dintre cei mai mari lupi cunoscuti, arata MSN. De fapt, lupii sunt atat de mari, incat seamana izbitor cu cei din serialul Game of Thrones cunoscuti si.

CRISTIAN ROSU, ASF: Piata asigurarilor din tara noastra isi va mentine trendul ascendent de anul trecut

Piata asigurarilor din tara noastra va continua sa creasca in 2019, iar vedetele acestui an vor fi, ca si anul trecut, asigurarile de viata si asigurarile de sanatate, a declarat, Cristian Rosu, Vicepresedinte pe Sectorul Asigurarilor-Reasigurarilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Sfarsit tragic pentru o femeie din Cluj. A fost lovita de doua masini dupa ce a traversat fara sa se asigure

O femeie de 59 de ani, din Cluj-Napoca, a murit dupa ce a fost lovita de doua masini. Aceasta ar fi traversat strada fara sa se asigure. Ora 05. 50, strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca. Conform.

Cum a scapat o femeie din Maramures de o datorie de 45.000 de euro la banca

Un consumator din Maramures a obtinut stergerea unei datorii de 44. 621 de euro in urma negocierii cu banca, intermediata de Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB), acesta.

Criza din Venezuela: Femeile isi vand parul pentru ca nu isi mai permit sa se ingrijeasca

Situatia dramatica din Venezuela impinge oamenii la gesturi halucinante! Femeile sunt nevoite sa-si vanda parul pentru ca nu isi mai permit sa-l spele din cauza crizei cu care se confrunta tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )