Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Fenomenul muzical 2Cellos pentru prima data Live in Romania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Fenomenul muzical 2Cellos pentru prima data Live in Romania

Pe 8 decembrie , la Sala Palatului, iubitorii de muzica vor putea asista la un concert cu adevarat inedit al celebrului duo de violoncenisti virtuosi, 2Cellos. Acestia le vor oferi celor prezenti o seara magica in care barierele dintre genurile de muzica vor deveni inexistente. In ritmurile antrenante ale tobosarului Dusan Kranjc, hiturile clasice ale muzicii rock vor rasuna de sub arcusurile celor doi in atmosfera vie, antrenanta care redefineste conceptul de concert de violoncel. Experienta live va fi intregita cu o dimensiune vizuala prin prezenta ecranelor mari care vor conferi o imagine de ansamblu a scenei intregii sali. continuă pe Hotnews

VIDEO 2Cellos, violoncelistii care reinventeaza hiturile rock, concerteaza pentru prima data in Romania

Celebrul duo 2Cellos, tinerii care au recreat melodii legendare doar cu ajuorul violoncelelor, va concerta pentru prima data in Romania, pe 8 decembrie, la Sala Palatului.

Sumele nefolosite de ANL pentru Prima Casa, realocate pentru alte tipuri de locuinte

Sumele neutilizate ca garantii in programul Prima Casa pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, din plafonul de 500 de milioane de lei, au fost realocate de Guvern astfel incat sa fie folosite pentru orice tip de locuinta in cadrul.

VIDEO. Obama, aspru CRITICAT pentru ca a salutat un puscas marin in timp ce tinea in mana o cana de cafea

Presedintele american Barack Obama a fost aspru criticat dur pe retelele sociale pentru ca a salutat un puscas marin la coborarea din elicopterul prezidential in timp ce tinea in mana o cana de cafea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )