Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Filmul Culoarea libertatii, despre viata lui Nelson Mandela in inchisoare, sambata, la TVR 2

Adevărul Adevărul,
VIDEO Filmul Culoarea libertatii, despre viata lui Nelson Mandela in inchisoare, sambata, la TVR 2

Productia ce prezinta perioada Apartheidului, Culoarea libertatii, cu Joseph Fiennes, Dennis Haysbert si Diane Kruger, incepe la 22. 10 la TVR 2. continuă pe Adevărul

VIDEO Tupac despre viata si moarte, intr-un interviu audio nedifuzat, din 1994

Inregistrarea unui interviu audio, din 1994, in care celebrul raper Tupac Shakur vorbeste despre viata si moarte a fost prezentata recent in forma animata, pe YouTube, produsul fiind specific postului de televiziune american PBS n. r. - Public Broadcasting Service). Reporterul Benjamin Svetkey a stat de vorba cu Tupac, iar emisiunea in care s-a difuzat se numeste Blank on Blank, scrie Huffington Post.

VIDEO Tupac, despre viata si moarte, intr-un interviu audio nedifuzat, din 1994

Inregistrarea unui interviu audio, din 1994, in care celebrul raper Tupac Shakur vorbeste despre viata si moarte, a fost prezentata recent in forma animata, pe YouTube, produsul fiind specific postului de televiziune american PBS n. r. - Public Broadcasting Service). Reporterul Benjamin Svetkey a stat de vorba cu Tupac, iar emisiunea in care s-a difuzat se numeste Blank on Blank, scrie Huffington Post.

Dalai Lama, despre moartea lui Nelson Mandela: Am pierdut un prieten drag.

Dalai Lama a declarat, vineri, ca a pierdut un prieten drag si a declarat ca a vazut in Mandela un om curajos, cu principii si o integritate incontestabila, transmite Mediafax. Liderul spiritual tibetan in exil a apreciat, intr-o scrisoare publicata pe site-ul sau, ca cel mai bun omagiu pe care-l putem aduce este sa facem tot ceea ce putem pentru a contribui la respectarea unitatii si umanitatii si sa actionam pentru pace si reconciliere asa cum a facut el. Citeste si: A murit Nelson .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )