Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Finalistii Eurovision 2014, intalniri cu publicul. Lista completa a melodiilor din finala Selectiei Nationale

Adevărul Adevărul,
VIDEO Finalistii Eurovision 2014, intalniri cu publicul. Lista completa a melodiilor din finala Selectiei Nationale

Stefan Stan feat. Teddy K, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu si The Zuralia Orchestra, patru dintre cei 12 artisti calificati in finala Selectiei Nationale pentru Eurovision 2014, au fost astazi prezenti la o intalnire cu publicul ce s-a desfasurat in foaierul Grand Cinema More, din Baneasa Shopping City. continuă pe Adevărul

Stefan Stan, Naomy si Silvia Dumitrescu, in finala Eurovision! Vezi lista completa a finalistilor

S-a anuntat astazi lista completa a celor 12 melodii care intra in finala anul acesta in cadrul selectiei nationale pentru Eurovision 2014. Printre cei care au o sansa de a reprezenta Romania la consursul ce se va desfasura la Copenhaga in luna mai se numara Stefan Stan, Naomy, Silvia Dumitrescu, Paula Seling si Ovi.

Finalistii Eurovision 2014. Cine lupta pentru a reprezenta Romania la Copenhaga

Paula Seling si Ovi, Stefan Stan feat. Teddy K, Naomi, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renee Santana feat. Mike Diamondz, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia Orchestra sunt cei 12 artisti calificati in finala Selectiei Nationale pentru Eurovision 2014.

Cine sunt artistii din finala nationala Eurovision 2014.

Vizi Imre, Stefan Stan feat. Teddy K, Renee Santana, Paula si Ovi se numara printre artistii care vor interpreta cele 12 piese care s-au calificat pentru selectia nationala Eurovision 2014. In urma ascultarii celor 150 de melodii validate sa participe la selectia nationala Eurovision, juriul a stabilit un numar de 12 piese care sa concureze in finala din 1 martie. Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, .

Eurovision 2014: Va declar sot si sot

Desfasurat anul acesta in Danemarca, o tara care a renuntat de mult la tabuuri, concursul Eurovision aduce o surpriza pentru publicul sau apartinand comunitatii gay. Anul acesta, in perioada concursului, in Copenhaga cuplurile gay se vor putea casatori in diverse locuri din oras.

Selectia Nationala Eurovision 2014. Asculta aici cele 12 piese calificate in finala!

Un nou inceput de primavara, o noua Selectie Nationala Eurovision. Romania va participa anul acesta pentru a 15-a oara in.

Brit Awards 2014 si-a desemnat castigatorii! Vezi aici lista completa + fotografii de pe covorul rosu + prestatiile live!

Cea mai grandioasa gala muzicala din Marea Britanie a adus la un loc artistii de exceptie pe care aceasta tara.

Steaua - Dinamo se disputa cu stadionul plin. Lista completa de preturi si locurile ramase libere

Derbiul Steaua - Dinamo se va juca in Ghencea, sambata, pe 1 martie. incepand cu ora 21. Doritorii si-au putut procura bilete incepand de vineri, 21 februarie, doar online. La 12 ore de la punerea in vanzare a acestora, mai sunt disponibile doar 1400.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )