Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Ford vine cu alternativa care te-ar putea face sa uiti de Dacia: cum arata Puma ST

Playtech Playtech,
VIDEO Ford vine cu alternativa care te-ar putea face sa uiti de Dacia: cum arata Puma ST

Ford este singurul producator strain care face masini la noi in tara, alaturi de constructorul autohton Dacia. Americanii vin acum cu un nou model, Puma ST, prezentat in premiera. continuă pe Playtech

Se schimba legea. Ce vor putea face minoritatile in Romania, daca se aproba noua forma

Autoritatile au facut anuntul mult asteptat de catre toate minoritatile din Romania. Fie ca ca sunt rromi, maghiari, sasi sau alte minoritati, cu totii vor avea posibilitatea sa isi faca certificate de nastere, de casatorie sau de deces bilingve. in plus, casatoriile vor putea fi facute tot in limba materna a fiecarei minoritati, dar cu .

Alimentul minune de care fug romanii. Face miracole pentru sanatate

Desi nu este foarte indragita, aceasta leguma are foarte multe proprietati benefice pentru organismul uman. Ea contine cantitati mari de fibre solubile si insolubile, vitamina C si vitamina K, care este necesara unei buni circulatii a sangelui. Alimentul care face miracole pentru sanatate Este vorba despre broccoli, care este totodata si foarte bogata in fitonutrienti .

Rochia de 50 de lei cu care Kate Middleton face furori in toata lumea! E de la Zara, o poti avea si tu

Kate Middleton este una dintre cele mai fotografiate femei din lume. Ducesa apare in public de mai multe ori pe saptamana, la diferite evenimente speciale, in calitate de trimisa a Reginei la multiple organizatii de binefacere pe care le patroneaza. Cu aceste ocazii, am putut-o vedea evoluand. Din punct de vedere stilistic, Catherine a trecut .

Ce zic romanii despre sansa de a-si imbunatati corpul, daca ar putea face asa ceva

Probabil multi dintre noi am schimba ceva la noi, daca ni s-ar oferi sansa. Cu toate acestea, multi oameni se tem ca augmentarea umana ar putea fi rezervata doar celor bogati, iar corpurile.

Surpriza totala din partea Chinei. Decizia care ar putea schimba soarta lumii

Intr-un mesaj adresat statelor lumii presedintele Xi Jinping a anuntat masurile pe care le va lua China legat de schimbarile climatice. Astfel, China isi propune neutralitatea carbonului pana in 2060. Surpriza totala din partea presedintelui Xi Jinping Schimbarile climatice sunt o problema, la nivel mondial. China, unul din cele mai mari state, isi propune schimbari .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )