Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Fortele navale ruse din Marea Mediterana au lansat rachete catre obiective din Siria ale Statului Islamic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Fortele navale ruse din Marea Mediterana au lansat rachete catre obiective din Siria ale Statului Islamic

O nava si un submarin al fortelor ruse au lansat miercuri patru rachete de croaziera din Marea Mediterana catre obiective ale gruparii jihadiste Statul Islamic in zona orasului sirian Palmyra, au anuntat miercuri agentiile de presa ruse, citand Ministerul Apararii de la Moscova, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Fortele navale ruse din Marea Mediterana au lansat rachete catre obiective din Siria ale Statului Islamic

O nava si un submarin al fortelor ruse au lansat miercuri patru rachete de croaziera din Marea Mediterana catre obiective ale gruparii jihadiste Statul Islamic in zona orasului sirian Palmyra, au anuntat miercuri agentiile de presa ruse, citand Ministerul Apararii de la Moscova, relateaza Reuters.

Rusia a atacat ISIS cu rachete lansate din Marea Mediterana

O nava de razboi si un submarin ale Rusiei aflate in Marea Mediterana au lansat patru rachete de croaziera asupra unor forte si echipamente apartinand gruparii jihadiste Stat Islamic, situate in apropiere de Palmira, a anuntat miercuri Ministerul rus al Apararii.

Armata rusa a lansat patru rachete de croaziera catre obiective ale Statului Islamic din Siria (VIDEO)

Fortele navale ruse din Marea Mediterana au lansat patru rachete de croaziera catre obiective ale gruparii teroriste Statul Islamic din zona orasului sirian Palmira, potrivit Associated Press, citat de.

VIDEO Rusia a lansat cel putin patru rachete, din Marea Mediterana, impotriva unor tinte ale Statului Islamic langa Palmira

O nava de razboi si un submarin au tras patru rachete de croaziera, de la Marea Mediterana, vizand forte si echipamente apartinand gruparii jihadiste Statul Islamic, situate in apropiere de Palmira, a anuntat miercuri Ministerul rus al Apararii, citat de agentiile de presa ruse.

Rusia a lansat cel putin patru rachete, din Marea Mediterana, impotriva unor tinte ale Statului Islamic langa Palmira VIDEO

O nava de razboi si un submarin au tras patru rachete de croaziera, de la Marea Mediterana, vizand forte si echipamente apartinand gruparii jihadiste Statul Islamic, situate in apropiere de Palmira, a anuntat miercuri Ministerul rus al Apararii, citat de agentiile de presa ruse.

Dragnea, despre greva de la Romatsa: Au salarii mai mari decat colegii lor din Marea Britanie

Liviu Dragnea s-a intrebat care este motivul grevei de la Romatsa, in conditiile in care angajatii de acolo au, potrivit sefului PSD, salarii mai mari decat omologii lor din Marea Britanie.

SONDAJ Partidul Conservator al premierului Theresa May are un avans de 14 procente la alegerile din Marea Britanie

Partidul Conservator britanic, al premierului Theresa May, are un avans de 14 puncte procentuale fata de Partidul Laburist in perspectiva alegerilor legislative din Marea Britanie prevazute pentru 8 iunie .

Rusia a lansat un atac cu rachete de croaziera catre tinte ISIS de langa orasul sirian Palmyra

O nava si un submarin apartinand Rusiei au lansat patru rachete de croaziera din Marea Mediterana asupra pozitiilor ocupate de Statul Islamic langa orasul sirian Palmyra, potrivit.

Iohannis a pus in premiera Turcia, un aliat al NATO, in randul statelor ostile: Axa Rusia - Turcia - Iran complica tabloul de securitate din Marea Neagra

Axa Rusia - Turcia - Iran complica situatia de securitate din zona Marii Negre, a sustinut Klaus Iohannis, in mesajul transmis la o conferinta pe tema securitatii. Este pentru prima data cand.

Iohannis: Axa Rusia-Turcia-Iran complica tabloul de securitate din Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni despre o axa Rusia-Turcia-Iran care complica situatia de securitate din zona Marii Negre. Arealul Marii Negre - n. red. ) reprezinta o frontiera maritima a NATO si a UE, dar, in acelasi timp, un coridor de acces strategic spre Asia Centrala si Orientul Mijlociu, tablou complicat suplimentar de axa Rusia-Turcia-Iran, se arata in mesajul transmis de Iohannis la o conferinta de securitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )