Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Paula Seling si Ovi au lansat videoclipul pentru piesa cu care vor reprezenta Romania, la Eurovision 2014

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Paula Seling si Ovi au lansat videoclipul pentru piesa cu care vor reprezenta Romania, la Eurovision 2014

Au reusit sa cucereasca inimile romanilor si nu numai, in 2010, la Eurovision, cand au obtinut locul 3 in cadrul. continuă pe Devorator Monden

Paula Seling, 5 tone de iarba pentru a face o figura buna la Eurovision

Paula Seling se afla pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru Eurovision. A filmat, alaturi de Ovi, videoclipul piesei cu care ne va reprezenta tara la Copenhaga. Cei doi artisti au comandat 5 tone de . iarba ca sa faca o figura buna la concursul european. Iata despre ce a fost vorba.

Paula Seling si Ovi pleaca maine la Eurovision! Au aflat ce sanse avem sa castigam concursul!

Paula Seling si Ovi vor pleca maine la Copenhaga urmand sa inceapa ultimele pregatiri pentru semifinala Eurovision de saptamana viitoare. Artistul roman stabilit in Norvegia sustine ca anul acesta sunt mari sanse sa castigam concursul. Iata ce spune mai exact.

Paula Seling si Ovi Jacobsen vin la Adevarul Live, luni, la 12.00, cu o zi inainte de plecarea la Copenhaga

Pe ultima suta de metri, inainte de zborul catre competitia muzicala de succes, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Jacobsen), reprezentantii Romaniei la Eurovision Song Contest 2014 si interpretii piesei Miracle, ne impartasesc emotiile si asteptarile de la evenimentul din Danemarca. Va asteptam intrebarile pe adevarul. ro.

Paula Seling si Ovi Jacobsen, la Adevarul Live, cu o zi inainte de plecarea la Copenhaga

Pe ultima suta de metri, inainte de zborul catre competitia muzicala de succes, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Jacobsen), reprezentantii Romaniei la Eurovision Song Contest 2014 si interpretii piesei Miracle, au impartasit emotiile si asteptarile de la evenimentul din Danemarca, la Adevarul Live.

Beyonce intra in lumea controversata a concursurilor de frumusete! Cum se descurca diva? Vezi in clipul pentru piesa Pretty Hurts!

Compusa de Sia Furler si produsa de Ammo, piesa Pretty Hurts a fost confirmata recent ca fiind cel de-al 4-lea.

PNTCD si-a lansat candidatii pentru PE. Aurelian Pavelescu si Sebastian Bodu deschid lista

PNTCD si-a lansat sambata candidatii pentru Parlamentul European. Crestin-Democratii merg la alegerile din 25 mai sub sloganul Aparam Romania ta. Primul pe lista candidatilor PNTCD la alegerile europarlame.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )