Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO FOTO Sony Xperia Z2 e puternic, e frumos si poate face inregistrari 4K

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Sony Xperia Z2 e puternic, e frumos si poate face inregistrari 4K

Sony a prezentat la MWC 2014 trei noi modele - Sony Xperia Z2, un puternic camera phone, Sony Xperia Tablet Z2, denumita cea mai subtire tableta rezistenta la apa si Sony Xperia M2, un telefon pentru clasa medie. continuă pe Adevărul

Sony Xperia Z2, un update interesant

Sony Xperia Z2 este un update interesant pentru flagship-ul producatorului, prezent astazi la MWC. Sony Xperia Z2 este un update al modelului Xperia Z1 si vine cu o configuratie interesanta. Dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 801, un procesor Quad-Core la 2. 3 GHz, 3 GB memorie RAM si 16 GB memorie de stocare. Acumulatorul este de 3200 mAh si este tot unul intern, ce nu poate fi detasat. Dispune de un conector magnetic pentru incarcare. Specificatiile de conectivitate Sony Xperia [].

Sony Xperia M2, mezinul familiei

Sony Xperia M2 este mezinul familiei, prezent si el la MWC alaturi de celelalte dispozitive mobile noi ale producatorului. S0ny Xperia M2 este un produs interesant, adresat mai mult consumatorului mainstream, si are o configuratie destul de buna. Este dotat cu un procesor MSM8926, un QUad-Core cu frecventa de 1. 2 GHz, dispune de 1 GB memorie RAM si 8 GB stocare interna. Acesta are un design foarte similar cu Xeperia Z2 si spre deosebire de acesta permite cresterea memoriei de [].

MWC 2014: Noua tableta Sony Xperia Z2 a fost anuntata. Japonezii o prezinta drept cea mai subtire si usoara din lume

Sony a lansat tableta care stabileste un nou standard pe piata, Xperia Z2 Tablet, cea mai subtire si usoara tableta rezistenta la apa. Sony o ofera la pachet cu continut exclusiv. in plus, producatorul lanseaza si SmartBand, un nou accesoriu purtabil.

Sony Xperia Tablet Z2, mai usoara si mai performanta

Sony decide sa nu se alature trendului tabletelor de mici dimensiuni, si lanseaza la MWC o noua iteratie de 10 inci, Xperia Tablet Z2. Dupa cum ii spune si numele, noua tableta are aceleasi dimensiuni si specificatii apropiate de prima varianta, doar ca acum este si mai usoara si mai rapida. Bine, legat de partea cu mai usoara sunt de acord. Cat despre mai rapida, diferenta dintre procesorul lui Xperia Tablet Z si a lui Z2 este semnificativa pe hartie.

VIDEO FOTO Samsung Galaxy S5 - inovatia a luat o pauza sau e prea discreta?

Samsung Galaxy S5 s-a lansat in cadrul unui eveniment desfasurat la Barcelona, la MWC 2014. S5 aduce imbunatatiri discrete, un design asemanator si o integrare mai buna cu ceasurile inteligente ale companiei. Camera foto a suferit imbunatatiri semnificative.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )