Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO FOTO Sute de sibieni, din nou in strada pentru Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Sute de sibieni, din nou in strada pentru Rosia Montana

Aproximativ 300 de persoane au iesit din nou duminica in strada, pentru a-si exprima dezacordul vizavi de demararea exploatarii miniere de la Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Manifestare pentru proiectul de la Rosia Montana: Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, pentru un protest de cateva ore

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului.

A doua zi de proteste in Sanatate. Cadrele medicale au iesit, din nou, in strada

Cadrele medicale au iesit din nou in strada. Este a doua zi de proteste in fata Ministerului Sanatatii. Principalele cerinte sunt dublarea salariilor medicilor rezidenti si alocarea a 6% din PIB pentru Sanatate. Personalul medical mai cere si o lege speciala pentru salarizarea personalului din sistemul de sanatate diferita de cea a bugetarilor.

Nu putem lasa cainii sa ne omoare copiii. Parintii ies din nou in strada pentru a cere aplicarea legii lui Ionut

Reprezentantii celei mai mari comunitati online de parinti romani, desprecopii. com, impreuna cu Federatia Organizatiilor Nonguvernamentale pentru Copii FONPC) anunta continuarea protestelor fata de indolenta autoritatilor. Oamenii vor manifesta duminica, 22 septembrie, in Parcul Unirii, de la ora 11.

Sute de oameni din Alba Iulia si Cimpeni au iesit din nou in strada impotriva proiectului Rosia Montana

Cateva sute de persoane au protestat din nou, duminica, la Alba Iulia si Cimpeni impotriva proiectului Rosia Montana. Cele doua orase au devenit in ultimele saptamani centrele rezistentei din Alba fata de investitia companiei RMGC.

Turcii au iesit in strada, pentru a opri distrugerea parcurilor: au facut cordon uman in fata santierului

Turcii au iesit din nou in strada pentru a isi proteja spatiile verzi! Patru sute de studenti s-au ciocnit cu fortele de ordine, pentru a opri distrugerea parcurilor dintr-un campus din Ankara, unde.

Miley Cyrus socheaza din nou: Apare goala pe coperta noului album (FOTO)

Miley Cyrus isi socheaza din nou fanii , de caeasta data, folosindu-se de coperta noului sau album, Bangerz, relateaza New York Daily News. Vedete de 20 de ani apare dezbracata si pe coperta.

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran la Rosia Montana, pentru un protest de ...

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului, transmite Mediafax. Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului de la Rosia Montana, Cristian Albu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca acei 33 de mineri care s-au blocat, in urma cu aproximativ zece zile, in .

Minerii care s-au blocat in subteran la Rosia Montana vor intra din nou in galerie

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti vor intra duminica din nou in mina, pentru doua ore, acestia invitand si reprezentantii presei sa li se alature pentru a vedea conditiile din interior, informeaza Agerpres.

Vunk lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Pierderea lor!

Vunk au lansat ieri un nou videoclip, pentru piesa Pierderea lor, ca parte din Campania Respectului, o campanie impotriva violentei domestice initiata de Avon. Cantecul, care poate fi gasit pe albumul Nu scapa nimeni, lansat in 2012, vorbeste despre iubirea si respectul pe care trebuie sa le primesca orice femeie, iar versurile spun cum de .

Holograf lanseaza un nou clip, pentru piesa Roua diminetii!

Formatia Holograf lanseaza un nou videoclip pentru piesa Roua diminetii, cel de-al patrulea single extras de pe albumul Love Affair. Premiera clipului a avut loc joi seara, in cadrul premiilor Media Music Awards, care au avut loc in Piata Mare din Sibiu. Single-ul Roua diminetii are o nota mai dura, insa pe care noi o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )