Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO/FOTOGALERIE Primele impresii de la volanul Dacia Duster facelift. Cea mai buna Dacia creata vreodata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Primele impresii de la volanul Dacia Duster facelift. Cea mai buna Dacia creata vreodata

SUV-ul Dacia Duster s-a maturizat repede si frumos, asemenea unui student dintr-o tara saraca plecat sa studieze in Occident. Acum este mai bine echipat, designul a devenit un pic mai cizelat, a primit chiar si o inima noua 1. 2 TCe de 125 Cai Putere si toate trasaturile pentru care a devenit cunoscut si apreciat au ramas nealterate. Am mers in Provence, Franta, pentru a vedea cum se comporta versiunea restilizata a Dacia Duster si iata, deci, primele impresii. continuă pe Hotnews

TEST - Primul contact cu Dacia Duster facelift

AutoReport. ro a fost prin frumosa regiune Provence pentru a testa Duster facelift. Noul model a primit o infatisare ai atragatoare, gama de motoare este acum mai eficienta si interiorul este profund modificat. Duster are acum un pret mai mic decat al versiunii anterioare, fiind disponibil incepand de la 10 900 euro, TVA inclus.

TEST Primul contact cu Dacia Duster facelift

AutoReport. ro a fost prin frumoasa regiune Provence pentru a testa Duster facelift. Noul model a primit o infatisare mai atragatoare, gama de motoare este acum mai eficienta si interiorul este profund modificat. Duster are acum un pret mai mic decat al versiunii anterioare, fiind disponibil incepand de la 10. 900 euro, TVA inclus.

VIDEO/FOTOGALERIE Hyundai i20 facelift - mai bun, dar inca in urma

Hyundai i20 facelift se vrea o alternativa la masinile de clasa B mai consacrate, cum ar fi Skoda Fabia sau Opel Corsa, din care pare si inspirat i20. Totodata, masina testata vine cu un motoras care pe hartie arata promitator: turbo diesel de 1,1 litri, cu trei pistoane si 75 de Cai Putere CP). Sa fi reusit Hyundai sa faca o masina de oras mai buna decat germanii sau americanii? Intra in articol pentru a vedea clipul video HD, galeria foto si testul complet.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )