Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO. Geoana, despre Iohannis: Este garantul iesirii Romaniei din criza

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Geoana, despre Iohannis: Este garantul iesirii Romaniei din criza

La singura confruntare televizata din turul doi de la alegerile prezidentiale din 2009 Victor Ponta si Klaus Iohannis au stat aproape unul langa altul. Mircea Geoana il prezenta atunci pe Klaus Iohannis ca pe garantul iesirii Romaniei din criza. continuă pe România Liberă

Ponta si Iohannis, unul langa altul la singura dezbatere de la alegerile din 2009. Pe cine considera atunci Mircea Geoana garantul iesirii Romaniei din criza

Victor Ponta si Klaus Iohannis au stat aproape unul langa altul, la singura confruntare televizata din turul doi de la alegerile prezidentiale din 2009. Atunci, fostul candidat la Presedintie Mircea Geoana il.

VIDEO Victor Ponta: Iohannis este un lucru, eu sunt roman/ Nu vreau sa mai primim ordine din afara tarii, noi stim singur cum este mai bine pentru Romania

Victor Ponta a afirmat marti dimineata, intr-o videoconferinta cu liderii de partid din teritoriu, ca liderul ACL Klaus Iohannis este un lucru si se adreseaza lucrurilor in timp ce el este roman si se adreseaza romanilor. El a adresat un mesaj si romanilor din Transilvania, afirmand ca proiectul sau se adreseaza tuturor romanilor.

Nicolae Bacalbasa, despre Iohannis: Cine o indragi strainii, manca-i-ar inima cainii. El reprezinta INTERESE STRAINE

Nicolae Bacalbasa, presedintele Consiliului Judetean Galati: Asa incat eu cred ca cetatenii din Galati au o acuta perceptie si indiferent de nivelul lor de studii, simt instinctiv valoarea si pericolul, iar pericolul a spus Mihai Eminescu: Cine o indragi strainii, manca-i-ar inima cainii. Principalul defect al lui Iohannis este ca reprezinta interese straine.

Ponta: Singurul candidat care anuntat sprijin pentru Iohannis este Szilagyi, cel care vrea sa rupa Transilvania

Victor Ponta, a declarat, miercuri, la intrarea in sediul PSD pentru videoconferinta cu liderii din teritoriu, ca singurul candidat care nu a intrat in turul II si care a anuntat ca il sprijina pe Klaus Iohannis este Zsolt Szilagyi, despre care a afirmat ca vrea sa rupa Transilvania .

REVISTA BLOGURILOR: Ce gandesc unii romani despre Iohannis

Chinezu vorbeste despre o strategie pe social media pentru clientul Viorel Hrebenciuc. Saramon prezinta drepturile pacientilor. Iar Zoso arata ce gandesc unii romani despre Iohannis.

Ponta: Iohannis este un lucru, eu sunt un om

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, astazi, liderilor PSD din teritoriu, ca seful PNL, Klaus Iohannis, este un lucru care se adreseaza lucrurilor, in timp ce Ponta este un om, un roman . ) care se adreseaza oamenilor si romanilor, scriu surse din presa.

VIDEO Candidatul PSD la presedintie: Iohannis e programul anticriza. Ce se intampla in 2009, la singura dezbatere dintre tururi

Pare o fraza desprinsa dintr-un univers paralel, dar in urma cu 5 ani, candidatul PSD la presedintie, Mircea Geoana, il prezenta pe Klaus Iohannis ca pe garantul iesirii Romaniei din criza. Care ar fi pentru dumneavoastra cel mai important indicator al iesirii din criza?, era o intrebare primita de Mircea Geoana din randul celor adresate de ONG-uri si de jurnalisti. Doua trimestre de crestere succesiva inseamna iesirea din criza. Guvernul Iohannis este programul anticriza, spunea atunci prezidentiabilul PSD.

Victor Ponta va participa saptamana viitoare la 4 dezbateri televizate. Iohannis: Este nevoie de o dezbatere publica (VIDEO)

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca isi doreste o dezbatere cu Victor Ponta inainte de turul al doilea, la Universitatea de Vest din Timisoara. Este nevoie.

Klaus Iohannis: Este nevoie de O DEZBATERE cu Ponta. Ar fi exceptional daca accepta invitatia la Timisoara

Klaus Iohannis, presedintele PNL, a declarat, miercuri, ca este nevoie ca in zilele urmatoare sa aiba loc o dezbatere cu contracandidatul sau la prezidentiale, premierul Victor Ponta, mentionand ca i s-ar parea un lucru exceptional de bun ca aceasta intalnire planificata sa aiba loc in Timisoara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )